Bugun...



Kurtluburun’a Veda Süreci Başladı

Erkan Gürbüz. “Mevcut Çöp Alanı Elbistan’a Yakışmıyor”

facebook-paylas
Güncelleme: 06-08-2024 01:11:54 Tarih: 06-08-2024 00:36

Kurtluburun’a Veda Süreci Başladı

Erkan Gürbüz. “Mevcut Çöp Alanı Elbistan’a Yakışmıyor”

Kurtluburun’a Veda Süreci Başladı

Elbistan Belediye Başkanı Av. Erkan Gürbüz, mevcut çöp toplama ve döküm merkezi olan “Kurtluburun” Bölgesi yerine Katı Atık Entegre Tesisi yapım işi için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Korum ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı ile gerçekleşen görüşmelerin olumlu geçtiğini söyledi.

               Elbistan Belediyesinde, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı Atık Yönetimi Şube Müdürlüğü yetkilileri ile kapsamlı ve olumlu görüşmelerin gerçekleştiğini kaydeden Elbistan Belediye Başkanı Av. Erkan Gürbüz, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemizle istişare ve bilgi alışverişi içindeyiz” dedi.

               Elbistan Belediyesinde gerçekleşen kapsamlı görüşme ve istişareler sonunda değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Av. Erkan Gürbüz, “Başlatılan rehabilite çalışmaları ele alındı dedi.

Başkan Gürbüz görüşmeler hakkında şu ifadelere yer verdi:

               “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı Atık Yönetimi Şube Müdürlüğünün yürütmekte olduğu Kuzey ilçeleri Entegre Katı Atık Tesisi Yapım İşi kapsamında Elbistan Düzensiz Depolama Alanında başlatılan rehabilite çalışmaları kapsamında, Büyükşehir Belediyemizle istişare ve bilgilendirme toplantısında bir araya geldik.

Hâlihazırda çöp toplanan alan Elbistan'ımıza ne yakışıyor ne de sağlıklı bir ortam sunuyor. Bu bağlamda bu çalışmayı anlamlı buluyor, şehrimize bir an önce kazandırmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz.”




Kaynak: HASANAKİ




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI