Bugun...



Kuzey Yıldızı’ndan Anlamlı Buluşma

Bölgenin Göz Kamaştıran En Büyük Et Entegre Tesisi Çalışanları Bir Araya Geldi

facebook-paylas
Tarih: 22-04-2022 01:26

Kuzey Yıldızı’ndan Anlamlı Buluşma

Elbistan’ın sektörde en büyük ve kapasitesi en yüksek yatırımı ile göz kamaştıran bir yapıya sahip olan Kuzey Yıldızı Et Entegre Tesislerinde çalışan ve görev yapan tüm personel paylaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik adına Proma Altınşiş Restaurantta bir araya geldi.

İdari kadro, personel ve tüm çalışanların aileleri ile birlikte bir araya geldiği geleneksel iftar buluşmasına Kuzey Yıldızı Yönetim Kurulu Başkanı Akif Pak ve eşi Mürvet Pak ev sahipliği yaptı. Yaklaşık 200 davetli ve misafirin bir araya geldiği anlamlı buluşmada, tüm personeline ve çalışanlarına hitap eden Kuzey Yıldızı Yönetim Kurulu Başkanı Akif Pak, anlamlı ve manevi değeri büyük bir günde, bir iftar akşamında bir araya gelmenin anlamlı olduğunu ifade etti.

Proma Altınşiş Restaurantta sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen organizede Pak,  misafirlerine yaptığı konuşmada birlik, beraberlik ve dayanışma içinde paylaşım güzelliğini yaşamanın kendilerine huzur ve mutluluk verdiğini dile getirdi.

Pak, konuşmasında sadece Elbistan’ın değil bölgenin en büyük ve yüksek kapasiteli et entegre tesisinin Kuzey Yıldızı olduğuna dikkat çekerek, “Et entegre tesisimizde günde 400 büyükbaş, 3 bin adette küçükbaş hayvan kesimi kapasitesine sahibiz. Tesislerimizde et işleme ve paketlemenin yanı sıra kavurma ve sucuk üretimi de gerçekleştiriyoruz.

Elbistan Organize Sanayi bölgesinde yer alan tesisimizde üretilen ürünler İstanbul’da birçok yerde tüketim pazarına ulaşmaktadır. İlk etapta 30 çalışanımız ile istihdama da katkı sağlıyoruz. Elbistan ve bölgesine sektörde en büyük yatırımı yapmanın, başarılı üretim sağlamanın ve iş istihdamına katkıda bulunmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bu bilgileri paylaşımla birlikte tüm katılımcı kardeşlerimize teşekkür ediyorum ve ibadetlerinin kabul olması temennisiyle başarılı çalışmalar, sağlıklı yaşamlar diliyorum. Mutlu ve huzurlu bir ramazan ve ramazan bayramı geçirmelerini diliyorum”  dedi.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI