Bugun...



İlkyardımdan Zehir Çıktı!

Elbistan Emniyetinde Uyuşturucu Operasyonu

facebook-paylas
Tarih: 30-01-2019 18:50

İlkyardımdan Zehir Çıktı!

Elbistan Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Amirliği Ekipleri, başarılı bir takip ve araştırma sonrasında gerçekleştirdiği operasyonda bir araçta ilkyardım çantasına saklı uyuşturucu ele geçirdi.

                Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin Göksun ilçesinde şüphe üzerine durdurup arama yaptıkları araçtaki ilkyardım çantasında 239 adet extacy adlı uyuşturucu madde ele geçirildi.

Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlara Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Göksun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile ortaklaşa olarak Göksun-Elbistan karayolunda denetimlerde bulundu.

Denetimler esnasında, uygulama noktasına doğru ilerlerken yönünü değiştirip tekrar şehir merkezine giriş yapan araç, durumundan şüphelenmesi üzerine kavşakta durduruldu.

Araç, içindeki şahısların şüpheli hareketler sergilemesi üzerine Göksun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Narkotik ekipleri, nöbetçi Cumhuriyet Savcısından alınan arama kararına istinaden araçta ve E.Y. ve E.Y. isimli 2 şahsın üzerinde arama yaptı. Aramada, aracın ilkyardım çantasında 12,57 gram ateş-buz metamfetamin adlı uyuşturucu madde ile farklı renklerde 239 adet extacy uyuşturucu hap ele geçirildi.

Her iki şahıs da ifadelerinin alınmasının ardından uyuşturucu madde ticareti suçu iddiasıyla  gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi.

 




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI