Bugun...



Müzik ve Çiğköfte ile Kutlama

Elbistan FİNAL Kampüs Okullarında Öğretmenler Günü Coşkusu

facebook-paylas
Tarih: 22-11-2019 22:43

Müzik ve Çiğköfte ile Kutlama

Elbistan FİNAL Kampüs Okulları, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, kendi bünyelerinde gerçekleştirdikleri organize ile saygın mesleklerinin güzelliklerini paylaştılar. Öğretmenler Günü Sıra Gecesinde FİNAL Öğretmenleri doyasıya ve gönüllerinde eğlendiler.

Elbistan FİNAL Kampüs Okulları Çok Amaçlı Konferans Salonunda gerçekleşen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğine, FİNAL Okulları Bölge Sorumlusu Hasan Özkan, Elbistan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir Dal, kurum bünyesinde eğitim veren idareciler, öğretmenler ve personel katıldı.

Renkli görüntülerin ve güzelliklerin yaşandığı organizede Elbistan FİNAL Kampüs Öğretmenlerine hitap eden, FİNAL Okulları Bölge Sorumlusu Hasan Özkan, “Sizler yılda sadece bir kez değil her gün anılacak, sevilecek ve sayılacak değerlersiniz. Sizlerle kurumlarımızda birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Öğretmen her zaman aklımızda ve gönlümüzde olan saygın değerlerdir” şeklinde konuştu.

Öğretmenlerle birlikte öğretmen yakınlarının yer aldığı Elbistan FİNAL Kampüs Okulları 24 Kasım Öğretmenler Günü Sıra Gecesi Programını değerlendiren Kurucu Temsilcisi Enver Koç, “Yoğun ve tempolu bir eğitim dönemini içindeyiz. Eğitime ara vermemek ve sisteme olumsuz etki etmemesi düşüncesiyle 24 Kasım Öğretmenler Gününü erken ve uygun bir zamanda kutladık. Elbistan FİNAL Kampüs Okulları bünyesinde yer alan tüm kurumlarımızda görev yapan değerli öğretmen arkadaşlarımızın Öğretmenler Gününü içtenlikle kutluyorum. Öğretmenler ve milli eğitim camiasında bulunan tüm meslektaşlarımıza başarılı eğitim günleri temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Güzel görüntülerin sergilendiği gecede öğretmenler Sıra Gecesinin türkülerini ile unutulmaz anlar yaşadı. Özenle hazırlanan çiğ köfte ise günün anısına damaklarda tat olarak kaldı.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI