Bugun...



Maden İş Yine Yasta

Akçul ve Bölükbaşı Afet Bölgesinde

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:10

Maden İş Yine Yasta

Siirt’te yaşanan göçük, Türkiye’yi ve madenci camiasını bir kez daha yasa boğarken, bölgede bulunan Türkiye Maden İş Sendikası Genel Başkanı Nurettin Akçuk ve Maden İş Sendikası Elbistan-Afşin Şube Başkanı Adil Bölükbaşı, şehit madencilerin ailelerinin ziyaret ederek, acılarını paylaştı, taziye dileklerini iletti.

                Çöllolarda yaşanan facianın benzeri Siirt Madenköy’de bir kez daha yaşandı. 5 kişinin hayatını kaybettiği ve 11 kişinin toprak altında kaldığı facianın meydana gelmesinin ardından Türkiye Maden İş Sendikası Genel Başkanı Nurettin Akçul ve Maden İş Sendikası Elbistan-Afşin Şube Başkanı Adil Bölükbaşı, yönetim kurulu ile birlikte afet bölgesine gittiler.

                Kurtarma çalışmalarını afet bölgesinde izleyen Maden İş Kurmayları, yer altında kalan işçilerin hayatta kalabilmeleri için dua ediyorlar. Yaşanan büyük acının, kendilerini ve madenci camiasını derinden sarstığını ifade eden Maden İş Sendikası Genel Başkanı Akçul ve Maden İş EL-AF Şube Başkanı Bölükbaşı, yeni facia ile Çöllolar acılarının tazelendiğini dile getirdiler.

                Kurtarma ve işçileri yer altından çıkarma çalışmalarını günlerdir yerinde izleyen Maden İş Kurmayları, endişeli bekleyişin yanı sıra hayatlarını kaybeden maden şehitlerinin ailelerini de ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundular, paylaşılan acılarla taziyelerini ilettiler.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI