Bugun...



MALAP Şölene Hazır

Geleneksel 5. Hıdrellez Şenliği 13 Mart Pazar Günü

facebook-paylas
Tarih: 02-03-2022 22:26

MALAP Şölene Hazır

Elbistan ve bölgesinde sosyal ve kültürel etkinlik adına başarılı organizelere imza atan Bakış (MALAP) Kasabası, 13 Mart 2022 Pazar Günü Geleneksel 5. Hıdrellez Kültür Şenliğine bir kez daha ev sahipliği yapacak.

Kurulalı henüz birkaç yıl olmasına rağmen etkini kapsamlı ve başarılı çalışmaları ile dikkatleri üzerinde toplayan MALAP Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MALAP Der) organize edilen MALAP 5. Geleneksel Hıdrellez Şenliği, yine unutulmaz hatıraların yaşanmasına vesile olacak. Birçok yerel ve bölgesel sanatçının yer alacağı MALAP Geleneksel 5. Hıdrellez Şenliğinde, mahalli yemekler katılımcılara ikram edilecek.

Türkülerle, halaylarla ve deyişlerle bezenecek olan MALAP 5. Hıdrellez Şenliğinde ayrıca önemli ve anlamlı bir eserin temel atma töreni gerçekleşecek. MALAP Der’in önderliğinde yapılan girişim ve çalışmalar sonrasında MALAP Der Kültür Evi’nin temel atma töreninin sevinci tüm katılımcılar ile birlikte paylaşılacak.

Başarılı Yatırımcı ve İş İnsanı MALAP Der Başkanı Hacı Kaya, 13 Mart 2022 Pazar günü gerçekleşen olan MALAP Geleneksel 5. Hıdrellez Şenliği çalışmalarının tamamlandığını ifade ederek, “Gerçekten güzel ve anlamlı bir gün olacak. MALAP adına yakışan bir organizeyi coşku ve mutlulukla yaşayacağız. Tüm halkımızı şenliğimize davet ediyorum. Bu güzel değerleri birlikte paylaşmak için yaşanacak gün için tüm hazırlıklarımızı tamamladık” dedi. 




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI