Bugun...



MHP’de Devir Teslim Töreni

13.Olağan Kongre sonrasında MHP Elbistan İlçe Başkanı seçilen Üzeyir Bostan

facebook-paylas
Tarih: 09-09-2020 22:43

MHP’de Devir Teslim Töreni

13.Olağan Kongre sonrasında MHP Elbistan İlçe Başkanı seçilen Üzeyir Bostan, görevini Ramazan Kılıç’tan teslim aldı. Başkan Bostan devir teslim töreninde, “Milliyetçi-ülkücü hareket; hakkın, hakikatin ve halkın kutlu davasıdır” dedi.

Tek liste halinde gerçekleştirilen MHP Elbistan İlçe Teşkilatı’nın 13. Olağan Kongresi’nde ilçe başkanlığına seçilen Üzeyir Bostan, görevini devraldı. Devir teslim için MHP Elbistan İlçe Teşkilatı’nda tören düzenlendi. MHP İl Başkan Yardımcısı İsmail Çevik, belediye meclis üyeleri ve partililerin katıldığı törende, 2 yıldır aynı görevi sürdüren Ramazan Kılıç, bayrağı Üzeyir Bostan’a devretti.

Devir teslim töreninde değerlendirmelerde bulunan MHP Elbistan İlçe Başkanı Üzeyir Bostan, başkanlığı süresince milliyetçi-ülkücü davanın gür sesi olacağını söyledi. Birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Bostan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Milliyetçi-ülkücü hareket; hakkın, hakikatin ve halkın kutlu davasıdır. Bu kutlu davanın bir neferi olarak teslim aldığım sancağı, daha yükseklere taşımak için elimden gelen gayreti göstereceğim. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bizlere düşen görev, milliyetçi hareketin fikriyatını en üst seviyede temsil etmek ve çıtayı yükseltmektir.  Teşkilatımızın kapısı, her dava arkadaşımıza ve tüm hemşerilerimize açıktır. Yüce Allah, çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Dava arkadaşlarımızla hep birlikte daha iyi işler başaracağımıza inanıyorum. Ülkemize ve milletimize hizmet yolunda, her ülküdaşımıza vermiş olduğumuz sözün bilinciyle, çalışmaya devam edeceğiz. Herkese katıldığı için ayrı ayrı teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.”

Başkan Bostan, görevi devreden Ramazan Kılıç başta olmak üzere geçmiş dönemlerde partisine hizmet eden tüm ilçe başkanları ve yönetimleri ile görevlilerine teşekkür ederek sözlerini bitirdi. 




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI