Bugun...



“Milli Yol İlim ve Ahlak Yoludur”

Milli Yol Partisi Elbistan İlçe Başkanı Özgen

facebook-paylas
Tarih: 06-04-2022 00:41

“Milli Yol İlim ve Ahlak Yoludur”

Milli Yol Partisi Elbistan İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Tek liste halinde yapılan kongrede Milli Yol Elbistan İlçe Başkanlığına seçilen Kurucu Başkan Ali Özgen, “Zalimlerin karşısında mazlumların yanındayız” dedi.

Milli Yol Partisi (MYP) Elbistan İlçe Teşkilatı’nın tek liste ile gerçekleştirilen 1.Olağan Kongresinde kurucu başkan Ali Özgen, yeniden bu göreve seçildi.

Milli Yol Partisi (MYP) Elbistan İlçe Teşkilatı’nın 1.Olağan Kongresi yapıldı. Kurucu başkan Ali Özgen’in hazırladığı tek liste ile gidilen Parti binasındaki kongreye, Milli Yol Partisi Genel İdare Kurulu Genel Başkan Yardımcısı Ali Alagöz, çevre ilçelerin başkanları ve partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrede, ilk olarak divan oluşturuldu. Kongrenin divan başkanlığını ise MYP Afşin İlçe Başkanı Ecevit Kavak yaptı.

Kongrenin siyasi konuşmalar bölümündeki ilk sözü mevcut başkan Ali Özgen Yaptı.  Partisinin bayrağını yükseltmek için elinden gelen gayreti göstereceğini vurgulayan Başkan Özgen, “Bizler, Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşlarıyız. Bugün bu kutlu davanın bir neferi olarak bayrak bize teslim edildi. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu başkanımızın ilkelerini ve hedeflerini hayata geçirmekten başka bir amaç gütmeden bu dava uğrunda gece gündüz çalışacağız. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Allah utandırmasın. Kongremiz; ilçemize, ülkemize ve milletimize hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Başkan Özgen konuşmasında ayrıca, “Milli Yol Partisi, ben Türk milliyetçiyim diyen, ben Türkistan ülküsüne inanıyorum diyenlerin yegane adresidir. Milli Yol Partisi, zalimlerin karşısında, mazlumların yanındadır. Milli Yol ilim ve ahlak yoludur” ifadelerine yer verdi.

Genel İdare Kurulu Genel Başkan Yardımcısı Ali Alagöz ise, konuşmasında Başkan Ali Özgen ve göreve seçilen yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek başarılar dileğinde bulundu.

Konuşmaların ardından oy kullanma işlemine geçildi. Mevcut başkan Ali Özgen, delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden bu göreve seçildi. Özgen’in yönetim kurulunda ise Hüseyin Kılıç, Suat Yılmaz, İdris Yalçın, Yunus Kutupoğlu, İbrahim Hançer, Cahit Yılmaz, İbrahim Kazan, Serbay Deveci, İsmet Öztunç, Ejder Has, Eşref Bölükbaşı, Gazi Yıldırım, Mehmet Alagöz, Aytekin Ormancı, Kamuran Çolak ve Behlül Hançerli yer aldı.

 

 




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI