Bugun...



MMO’dan Pompacılara Güvenlik Semineri

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Elbistan İlçe Temsilciliği

facebook-paylas
Tarih: 04-02-2019 23:11

MMO’dan Pompacılara Güvenlik Semineri

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Elbistan İlçe Temsilciliği petrol istasyonlarında çalışan personellere LPG Pompacı Dolum Boşaltım Eğitimi Semineri düzenledi. Seminere katılan petrol istasyonu çalışanlarına emniyet ve güvene dair kapsamlı bilgiler aktarıldı.

Elbistan Makine Mühendisleri Odası Temsilciliği, (MMO) Elbistan ve bölgede faaliyet gösteren petrol istasyonlarında çalışan personellere LPG Pompacı Dolum Boşaltım Eğitimi Semineri organize etti. Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen seminere çok sayıda petrol istasyonu çalışanı katıldı.

Makina Mühendisi Burak Doğan’ın sunum ve anlatım yaptığı seminerde, petrol istasyonu çalışanlarına emniyet ve güvene dair kapsamlı bilgiler aktarıldı. Özelikle pompacı personele, yaptıkları çalışma ve verdikleri hizmetlerin önemi ve tehlikeleri anlatılarak can ve mal güvenliği açısından alınması gereken tedbirlere dikkat çekildi.

Verilen hizmette oluşabilecek tehlikeli durumlara karşı alınacak tedbirler petrol istasyonu çalışanlarına anlatıldı. Oluşabilecek risklerin ortadan kaldırılması için neler yapılacağı ayrıntıları ile katılımcılara sunuldu.  Araçlara sağlıklı ve doğru dolum teknikleri, yangın ihtimaline karşı kullanılması gereken ekipmanlar hakkında detaylar verildi.

Seminer ve önemli konu hakkında kamuoyuna ve ilgili işletmelere değerlendirmelerde bulunan MMO Elbistan Temsilcisi Hikmet Türkmen şu ifadelere yer verdi:

“Bu çalışma ve hizmetin tamamen profesyonelce yapılması gerekmektedir. Çalışan personelin işini dikkatli ve mutlaka önemseyerek sunmalıdır. Petrol istasyonlarında çalışan personellerin Dolum Belgesini mutlaka alması gerekmektedir. Bu seminer ve yetki belgesinin alınmaya hak kazanılması, petrol istasyonlarında olası, üzücü maddi ve manevi zararların önlenmesi, önüne geçilebilmesi adına mutlaka dikkate alınmalıdır.

 

 




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI