Bugun...



Muhtarlar Buluşması ve Taziye Ziyareti

Elbistan Kaymakamı Demir Köy Muhtarları ile Buluştu Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

facebook-paylas
Tarih: 20-11-2018 14:43

Muhtarlar Buluşması ve Taziye Ziyareti

Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, ilçeye bağlı Karahasanuşağı Köyünü ziyaret ederek bölgedeki 22 mahallenin muhtarları ile bir araya geldi. Kaymakam Demir ayrıca okul, karakol ve şehit ailelerini de ziyaret ederek yaşanan acıları paylaştı.

İçişleri Bakanlığının talimatı doğrultusunda periyodik olarak gerçekleştirilen ‘Vatandaşla Buluşma Toplantıları’ kapsamında; Elbistan’da Kaymakam Özkan Demir’in başkanlığında IV. Grup Muhtarlar toplantısı Karahasanuşağı Köyünün ev sahipliğinde 22 muhtarın katılımı ile yapıldı.

Organize hakkında değerlendirmelerde bulunan Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, “Bu toplantıları düzenli olarak yapacağız. Mahallelerimizdeki eksiklikleri, görüş alışverişinde bulunarak bizatihi muhtarlar ve vatandaşın hanelerinde yerinde dinlemek ve görmek üzere bu toplantıları gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Toplantıda İlçe Kaymakamı Özkan Demir başkanlığında; Elbistan Belediye Başkan Yardımcısı Kahraman Koç, İlçe Jandarma Komutanı Sinan Sert, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık, İlçe Müftüsü Muhsin Demirel, Büyükşehir Belediyesi Kuzey İlçeler Koordinatörü Ali Mazhar Türk, daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar hazır bulundu. Kaymakam Demir, toplantıda mahalle muhtarlarına söz hakkı vererek mahalle muhtarlarının talep ve önerilerini dinledi. Kaymakam Demir, toplantının çok verimli geçtiğini belirterek toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

Bu tür geniş kapsamlı toplantıların verimliliğinden duydukları memnuniyeti dile getiren bölge muhtarları, sorunların çözümü konusunda bu toplantıların oldukça etkili olduğunu kaydettiler. Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, muhtarlar toplantısının ardından Karahasanuşağı Jandarma Karakolu oldu. Karahasanuşağı Karakolu’nda vatani vazifesini yerine getiren Mehmetçik ve rütbeli personel ile buluştu.

Kaymakam Demir, karakoldaki programın ardından Karahasanuşağı Ortaokulunu ziyaret ederek inceleme yaptı. Yaptığı incelemenin ardından derslikleri ziyaret eden Kaymakam Demir, her şartta ve her iklimde, her türlü zorluklar karşısında dirayetle ülkemizin geleceği olan öğrenciler ve eğitim veren öğretmenlerin her zaman yanlarında olunacağını ifade ederek, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarı dileklerini iletti.

Muhtar Mulla Altun ile Karahasanuşağı’nı gezen Kaymakam Demir, daha sonra beraberindeki heyet ve vatandaşlarla birlikte 15 Nisan 1991 tarihinde PKK terör örgütü mensuplarının gerçekleştirdiği hain saldırıda şehit olan vatandaşların ailesini ziyaret etti. Kaymakam Demir, PKK’lı teröristlerin Kantarma Köyü’ne bir kilometre kala seyir halindeki Karahasanuşağı minibüsüne açmış olduğu ateş sonucu şehit olan Hasan Hüseyin Güven, Duran Güngören ve Şehit Mustafa Çetin’in aileleri ile bir araya geldi.

Kaymakam Özkan Demir, burada yaptığı konuşmasında, kalleş saldırıda şehit olan vatandaşlarımıza rahmet dilerken, “Vatan için, bayrak için, ezan için, geleceğimiz için canlarını siper eden gerek yurt içinde ve gerekse yurt dışında terör operasyonlarında canlarını feda eden aziz şehitleri rahmet, şükran ve minnetle yâd ediyorum” dedi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI