Bugun...



Nezihkent Güven Tazeledi

Kardeş Şehir Gün Saymaya Başladı

facebook-paylas
Tarih: 30-09-2021 21:31

Nezihkent Güven Tazeledi

Elbistan ve bölgenin güven duyulan markası konumunda bulunan Nezih İnşaat’ın Yunus Emre Saraykent’te sürdürdüğü kentsel dönüşüm projesi yoğun çalışma programları ile devam ediyor. İlk etapta sona gelinmesinin ardından 2. etap için gerçekleşen toplantıda Nezih İnşaat & Nezihkent Projesi adeta güven tazeledi.
Nezih İnşaat’ın Yunus Emre Mahallesi’ndeki kullanım süresini tamamlayan 2. Mesken Evleri’ndeki kentsel dönüşüm projesini çalışmaları yoğun bir çalışma ve emin adımlarla devam ediyor. 2. Mesken Evleri’nde sürdürdüğü kentsel dönüşüm projesi olan ‘Nezih Kent’ projesinde 2. etabın sözleşmeleri yoğun katılımlı bir toplantıda imzalandı
Elbistan ve bölgesinde inşaat sektörünün güven duyulan ve önde gelen markası konumunda bulunan Nezih İnşaat, Nezihkent Projesi ile Elbistan’a adeta “Kardeş Şehir” armağan ediyor. İmar yönetmeliği değişiklikleri nedeni ile gecikmeli devam eden 1.etap çalışmalarında 160 konut ve iş yerinin inşaatı tamamlandı. Birinci etap konutları 2022 yılı yaz ayları başında hak sahiplerine teslim edilecek.
Nezih İnşaat 140 daireden oluşan ikinci etap yapımı için hak sahipleriyle de sözleşme imzaladı. Yapılan toplantıda yönetim kurulu oluşturularak, çalışmalara start verildi. Boşaltılan binalarda yıkım çalışmalarına başlandı. Evi kentsel dönüşüm kapsamına giren daire sahiplerine 18 ay boyunca kira desteği sağlanacak.
Nezih Kent Sitesi’nin birinci etabının yönetmelik değişiklikleri nedeniyle aksaklığa uğramasına rağmen iradeli bir şekilde sürdürülerek konutların tamamlanma aşamasına getirildiğine değinen Nezih İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsmail (Nezihoğlu) Alagöz 2. etap için bütün evrakların önceden hazırlandığını ve inşaatın bu nedenle hızlı bir şekilde ilerleyeceğini söyledi.
Zorlu ve ağır şartlara rağmen sektörde kendisine duyulan güvene layık olmaya devam edeceklerini ifade eden İsmail (Nezihoğlu) Alagöz yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi:
“Nezih İnşaat olarak Saraykent’teki 2. Mesken Evleri’nde kentsel dönüşüm çalışmalarımızı gayretli bir şekilde sürdürüyoruz. Bir yandan 1.etap çalışmalarında 160 konut ve dükkânı tamamlayarak önemli bir mesafe kat ettik. Nezih Kent Sitesi’ndeki 2.etap çalışmalarımızı da hak sahipleriyle sözleşme imzalayarak başlattık. Evrak ve alt yapıyı oluşturarak birinci etapta yaşanan gecikmelerin ikinci etapta yaşanmaması için hazırlıklarımızı tamamladık. İnşaatın başlamasıyla birlikte 36 ay içerisinde daireleri hak sahiplerine teslim edeceğiz. Herkese hayırlı osun.”

 




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI