Bugun...



“İnsanlar Kuru Sağana Muhtaç”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztunç Dertlere Derman Olmaya Çalışıyor

facebook-paylas
Tarih: 26-01-2021 21:07

“İnsanlar Kuru Sağana Muhtaç”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, özellikle son bir yıldır ülke genelinde büyük bir sıkıntı çekildiğine işaret ederek, “İnsanlar kuru soğana muhtaç hale geldi dedi. “Öztunç, güzel günlerin birlikte görüleceğini dile getirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, gündeme dair değerlendirmeler hakkında, Kahramanmaraş ve memleketi Elbistan halkına seslenerek şunları söyledi:

“Değerli Kahramanmaraşlı hemşerilerim; memleketimiz son bir yıldır sıkıntılı günler geçiriyor.

Dünya genelinde yaşanan virüs salgını ile bizim ülkemizdeki ekonomik krizde üst üste gelince hayat daha da zorlaştı. İşsizlik hat safhada. Yurttaşlarımız Aşık Mahzuninin deyimiyle kuru soğana muhtaç hale geldiler. Ama bu günlerde geçecek. İnşallah hep birlikte güzel günleri göreceğiz. İnşallah her şey çok güzel olacak.

Elimizden geldiği kadar memleketimize, sizlere hizmet etmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyorum. Gücüm yettikçe herkesin derdine derman olmak İçin çaba harcıyorum. Bazen gücüm yetiyor bazen bende çaresiz kalıyorum. Ama iyi niyetle uğraşıyorum. Eksiğim varsa, yetişemediğim oluyorsa beni bağışlayın. Hepinizi çok seviyorum. Kahramanmaraş’ı çok seviyorum. Tüm ülkemi, yurttaşlarımı çok seviyorum.”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI