Bugun...



Örnek Sanatkâra Yakışan Ödül

Odunu Sanata Dönüştüren Usta: Cumali Çınar

facebook-paylas
Tarih: 30-01-2019 18:13

Örnek Sanatkâra Yakışan Ödül

Elbistan Gündem Haber 4. Geleneksel 2018 Yılın “EN”leri Ödül Töreni ve 8 Kuruluş Yıldönümü Kutlamalarına sağlık sorunları nedeniyle katılamayan Örnek Sanatkar Cumali Çınar’a ödülünü odunu sanata dönüştüren atölyesinde takdim ettik.

                Elbistan Gündem Haber 4 Geleneksel 2018 Yılın “EN”leri Ödül Töreni ve 8. Kuruluş Yıldönümü Kutlamasına sağlık sorunları ve ameliyatı dolayısıyla katılamayan Eray Doğrama ve Mobilya Sahibi Cumali Çınar’a yılın “Örnek “Sanatkârı” ödülünü, odunu sanata dönüştürdüğü atölyesinde verdik.

                Ödül Töreni Gecesinde kendisi hakkında; “Hani dedik ya; EN olmak için sadece varlıklı, zengin, mal varlığı yüksek bir olmak bazen yeterli olmayabilir. Bu düşünceden yola çıkarak Elbistan Sanayi Sitesinde mütevazı bir ustayı bulduk. Sevecen, kibar, saygılı, düşünceli ve dedik ya her şeyden önce usta. Yani başka bir deyişle odunu sanata dönüştüren kişi.

Çevresi tarafında sevilen, aslen Ekinözü İlçesi Kabaktepe Köyünden olan, Elbistan’da örnek emek ustası olarak oduna hayat veren bu değerli sanatkârımız, mesleğine 8 yaşında odun ve keserle başladı böylece ustalık yolculuğuna çıktı. Güzel ve sempatik sanatkârımız, ustamız Eray Mobilya ve Doğrama Atölyesi İşletme Sahibi Cumali Çınar’ı ödülünü almak üzere alkışlarınızla davet ediyorum. Ayrıca bir süre önce bir ameliyat geçiren sanatkârımıza şifalar diliyoruz” ifadelerini kullandığımız örnek sanatkarımızı oldukça sağlıklı bulduk. Başarılarının ve sanatkârlığının devamını diledik.

Yılın Örnek Sanatkarı Ödülü ile büyük bir memnuniyet ve gurur yaşadığını ifade eden Cumali Çınari kendisini bu ödüle ve unvana layık gören Elbistan Gündem Haber Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Gazeteci-Yazar Hasanaki’ye içtenlikle teşekkür etti.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI