Bugun...



“Paylaşımda Bencil Kalmışlar”

Çınar-Der Başkanı Akif Pak, açtıkları hayır kermesine gösterilen ilgiden dolayı tüm hayırseverlere teşekkür ederek, anlamlı geleneğimizi Avrupa ülkelerindeki anlayışla karşılaştırdı.

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 19:59

“Paylaşımda Bencil Kalmışlar”

Çınar-Der Başkanı Akif Pak, açtıkları hayır kermesine gösterilen ilgiden dolayı tüm hayırseverlere teşekkür ederek, anlamlı geleneğimizi Avrupa ülkelerindeki anlayışla karşılaştırdı. Avrupa ülkelerinin teknolojide ileri olmalarına rağmen, manevi anlamda, “Paylaşımda bencil kalmışlar” dedi.

                Kaymakam Tuncay Akkoyun, İlçe Müftüsü Abdussamet Pat ve Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik’n de yer aldığı açılışın ardından Çınar-Der Kermesinin hizmet günlerini tamamlamasının ardından kamuoyuna ve ilgi gösteren tüm katılımcılara teşekkür eden Çınar-Der Başkanı Akif Pak, geleneksel kermes güzelliğinin ve manevi anlamda önemine değindi.

                Çeşitli giyim, ev eşyası ve mahalli yemeklerden oluşa kermesin amacına uygun ve bereketli olarak tamamlandığına değinen Çınar-Der Başkanı Akif Pak, bu paylaşım ve dayanışma güzellilerini Avrupa ülkeleri ile kıyasladı. Avrupa’da bu tür dayanışma ve geleneksel değerlerin olmadığına dikkat çeken Pak şu ifadelere yer verdi:

                “Zaman zaman Avrupa ülkelerine ziyaretlerimiz ve iş gezilerimiz oluyor. Batı teknoloji alanında çok gelişmiş, ekonomik anlamda çok ileri düzeydeler ama ne yazık ki paylaşımda bencil kalmışlar. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi bölgemizde de bizler gerçek anlamda ve her alanda güzel anlamlı paylaşımlar içindeyiz. Kermesimize ilgi gösteren tüm gönül dostlarına, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çınar-Der Üyelerine ve hanım kardeşlerimize gönül dolusu şükranlarımızı sunuyorum.”







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI