Bugun...



Polat: “Emin Adımlarla Yürüyoruz”

Saadet Partisi Elbistan Belediye Başkan Adayı Kurumları Ziyaret Etti

facebook-paylas
Tarih: 05-03-2019 16:07

Polat: “Emin Adımlarla Yürüyoruz”

Saadet Partisi Elbistan Belediye Başkan adayı Sami Polat, seçim çalışmaları çerçevesinde sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarına seri ziyaretlerde bulundu. Polat, ziyaret değerlendirmelerinde, “Elbistan için yola çıktık emin adımlarla yürüyoruz” dedi.

Saadet Partisi Elbistan Belediye Başkan adayı Sami Polat, seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Polat, STK seri ziyaretleri kapsamında, Elbistan Esnaflar ve Bakkallar Odası, Elbistan Terziler Odası, Elbistan Muhtarlar Derneği ve Büyük Tatlılar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek ve meslek odası başkanlarına projelerini anlatan Polat, seçimlerde şahsına destek istedi.

Polat, ziyaretlerle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, şu ifadelere yer verdi:

“Saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Esnaf ve sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri ile bir araya geliyoruz. Şehir yönetiminde ortak akıl ve fikir birliğini çok önemsiyoruz. Talip olduğumuz göreve seçilmemiz halinde ilçemizi daha ileri noktalara taşımak için de sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarımızla işbirliği içinde olacağız. Şehirle ilgili olarak alacağımız kararlarda mutlaka onların da görüşlerine başvuracağız. Sivil toplum kuruluşları ne kadar güçlü ve etkin olursa şehrimizin de eli birçok konuda güçlü olur.

Sivil toplum kuruluşlarımızı işin içine katarak, şehrin geleceğini düşünerek hareket edeceğiz. Tek amaç ve gayemiz şehrimize hizmet edebilmek ve katkıda bulunabilmek. Hep beraber 1 Nisan’dan itibaren Elbistanlı hemşerilerimiz bize vize verdiğinde el ele güzel hizmetlere imza atacağız.”

Polat’ın ziyaret ettiği sivil toplum kuruluşlarının ve meslek odalarının temsilcileri de ziyaretlerden duydukları memnuniyeti ifade ederek, Polat’a seçim çalışmalarında başarı dileğinde bulundular.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI