Bugun...

"Kal/otomobil/teknoloji" İLE İLGİLİ HABERLER

Lanmodo otomobil şemsiyesi
Otomobil şemsiyesi son günlerde yaşanan hava şartlarına karşı aracınızı korumak amaçlı geliştirilen bir üründür. Özellik..
Yerli otomobili üretecek şirket kuruldu!
Türkiye'nin ilk yerli otomobili için çalışmalar devam ediyor. Son olarak yerli otomobili üretecek şirket için iş adamlar..
5 yıldız alarak tarihe geçti!
Japon üretici Nissan elektrikli otomobil serisine yeni Leaf modelini ekledi. Leaf modeli EuroNCAP’ten 5 yıldız alan ilk ..
Mercedes A Serisi'ne yapay zeka eklendi
Mercedes-Benz, merakla beklenen yeni modeli A Serisi'nin satışına başladı. Sürücülere yapay zeka ile birlikte sunulan ye..
Aston Martin Vantage, Türkiye'de satışa çıktı
510 beygire sahip Aston Martin Vantage Türkiye'de satışa çıktı. Yenilenen Vantage modeli ile Türkiye showroom'larında se..
Toyota Camry, 14 yıl sonra geri dönüyor
Japonya üretici Toyota'nın D/E sedan temsilcisi ve kendi bünyesinde sürücüler tarafından en çok tercih edilen modeli ol..
Hyundai Kona'ya dizel seçeneği eklendi
Hyundai, geçtiğimiz günlerde sunduğu yeni crossover modeli olan Kona'nın benzinli motor seçeneklerinin yanına yeni dizel..
2018 Türkiye Pist Şampiyonası kazananları belli oldu
2018 Türkiye Pist Şampiyonası’nın 2.ayak yarışları, 30 Haziran-01 Temmuz tarihlerinde Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü (..
Volkswagen, Beetle modelini elektrikli üretebilir
Alman otomobil üreticisi Volkswagen, Beetle modeli için bazı yenilikler getirebilir. Beetle'ın satış oranı düştüğü için ..
Su üstünde gidebilen otomobil üretildi
Rus Yagalet firması su üstünde gidebilen bir otomobil icat etti. Şirket, ister yolda ister su da gidebileceğiniz özel bi..
YUKARI