Bugun...



“Sandığın Kazananı Esnafımız Olmuştur”

Demirciler ve Tamirciler Odası’nın Yeni Başkanı Mıhçı Seçimi Değerlendirdi

facebook-paylas
Tarih: 02-02-2022 20:36

“Sandığın Kazananı Esnafımız Olmuştur”

Elbistan Demirciler ve Tamirciler Odası’nda başkanlık seçimini kazanan isim Mehmet Mıhçı oldu. Büyük heyecan ve çekişmenin yaşandığı seçimde Elbistan Demirciler ve Tamirciler Odası Başkanlığına seçilen Mehmet Mıhçı, gece gündüz esnafları için çalışacaklarını ifade ederek “Biz bir aileyiz. Kazanan esnafımız oldu” dedi.

Elbistan Demirciler ve Tamirciler Odası’nda başkanlık seçimini kazanan isim, Mehmet Mıhçı oldu. Seçimden kazanan taraf olarak çıkan Mıhçı, şahsına ve yönetimine duyulan güvenden dolayı tüm esnaflara teşekkür ederek, “Sandığın kazananı esnafımız olmuştur” dedi.

Elbistan Demirciler ve Tamirciler Odası’nın olağan genel kurulu, Riva Düğün Sarayında gerçekleştirildi. Mevcut başkan Ramazan Kaya ve Mehmet Mıhçı’nın başkan adaylığında gidilen genel kurula, meslek odaları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve üye esnaflar katıldı.

Genel kurul, salt çoğunluğun sağlanması ve divanın oluşturulmasını müteakip, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Daha sonra odanın mali hesap, denetim ve yönetim kurulu raporları okunarak üyelerin oylarına sunuldu.

Seçimle ilgili gerekli hazırlıkları yapmasının ardından oy kullanma işlemi başladı. Başkan adayı Ramazan Kaya mavi, diğer aday Mehmet Mıhçı ise beyaz pusulayla seçime girdi. Seçimde, 701 üyeden 601’i oy kullandı. Oy kullanma işlemi ise saat 17.00’de sona erdi.

Yapılan oy sayımı sonrasında başkan adayı Mehmet Mıhçı, 358 oyla rakibine 123 oy fark atarak yeniden bu göreve seçildi.  Başkanlık yarışındaki Ramazan Kaya ise 235 oy aldı. Seçimlerde 8 oy ise geçersiz sayıldı.

Mehmet Mıhçı başkanlığındaki odanın yönetim kurulu üyeleri ise Veli Dal, Ahmet Ceylan, Emrullah Hurman, Abdulkerim Yay, Ahmet Evin ve Mustafa Teke’den oluştu.

Elbistan Demirciler ve Tamirciler Odası’nda başkanlık görevine seçilen Mehmet Mıhçı, tüm esnafların bir aile olduğunu söyledi. Esnaflar için gecesini gündüzüne katarak çalışacaklarını vurgulayan Başkan Mıhı, “Sonuçlar, tüm esnaflarımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Biz bir aileyiz. Allah utandırmasın. Allah, oy verenden de vermeyenden de razı olsun” şeklinde konuştu.

Başkan Mıhçı ve yönetim kurulu üyeleri günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler daha sonra tebrikleri kabul ettiler.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI