Bugun...



SDD’den Akademisyenlere Elbistan Ağırlaması

Sosyal Demokrasi Derneği Elbistan Temsilciliği, sıra dışı konferanslar için Elbistan’a gelen

facebook-paylas
Tarih: 09-10-2019 19:27

SDD’den Akademisyenlere Elbistan Ağırlaması

Sosyal Demokrasi Derneği Elbistan Temsilciliği, sıra dışı konferanslar için Elbistan’a gelen akademisyenleri Elbistan’a yakışan değerler içinde ağırladı. Yönetim Kurulu Üyeleri, Asuman Özgür Keysan ve Bülent İlik’i Elbistan’ın değerleri ile buluşturarak kendilerine yakışan ev sahipliğini sergilediler.

                “Göç ve Sosyoekonomik Etkileri” konulu panel için Elbistan’a davet edilen Ortadoğu Üniversitesi Öğretim Üyesi Asuman Özgür Keysan ve Başkent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Bülent İlik, Elbistanlılar ile panel buluşmasının ardından Elbistan Sosyal Demokrasi Derneği Elbistan Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyeleri Haluk Gül, Orhan Erdoğan ve Arif Gür tarafından Elbistan’a yakışan değerler içinde ağırlanarak, Elbistan’ın güzel değerleri ile buluşturdular. Özellikle doğduğu anda nehir olma özelliğine sahip olan Ceyhan Nehrinin kaynağı Pınarbaşı’nda unutulmaz anılar yaşandı ve yaşatıldı.

                Panel ve Elbistan misafirperverliği hakkında değerlendirmelerde bulunan Elbistan SDD Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Erdoğan, “Ülke gündeminin en önemli ayaklarından birini teşkil eden Göç ve Sığınmacılar Sorunu hakkında bizlere bilgi aktaran saygın ve değerli akademisyenlerimiz, Ortadoğu Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Asuman Özgür Keysan ve Başkent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sayın Bülent İlik’e teşekkür ediyoruz. Güzel ve anlamlı birlikteliğin yaşanmasına vesile olan tüm katılımcılarımıza, davetlilerimize, siyasilerimize, oda, dernek temsilcilerimize ve Aşık Tekini’ye bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI