Bugun...



“Şehitlerimizin Emanetine Sahip Çıkacağız”

Şehit Ailelerini Ziyaret Eden Elbistan Kaymakamı Demir

facebook-paylas
Tarih: 17-02-2019 18:05

“Şehitlerimizin Emanetine Sahip Çıkacağız”

Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, şehit ailelerine ziyarette bulundu. Beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Sinan Sert ve Emniyet Müdürü Hakan Aşık ile yapılan ziyaretleri değerlendiren Kaymakam Demir, “Şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkacağız” dedi.

                Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, ilçedeki şehit ailelerini ziyaretlerini periyodik aralıklarla sürdürüyor. Kaymakam Demir, İlçe Jandarma Komutanı Sinan Sert ve İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık’la birlikte Şehit Jandarma Er Cuma Potuk ve Şehit Polis Memuru Kamil Topal’ın aileleri ile evlerinde bir arata geldi.

Kaymakam Demir, ziyaretler ile ilgili yaptığı değerlendirmelerde, “Şehitlerimizin geride bıraktıkları emanetlere her zaman sahip çıktık ve çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

 Kaymakam Demir, değerlendirmelerinin devamında, “Şehitlerimize rahmet, ailelerine ve yüce Türk milletine sabır dilerim. Vatan için, bayrak için, ezan için, geleceğimiz için canlarını siper eden gerek yurt içinde ve gerekse yurt dışında terör operasyonlarında canlarını feda eden aziz şehitlerimizin haklarını asla ödeyemeyiz. Şehitlerimiz aileleri ve yakınlarını bu millete, bu devlete emanet ettiler.

Biz devlet olarak her zaman bu emanete sahip çıkacağız, dedi. Bu kapsamda tüm şehit ailelerini tek tek ziyaret ederek, onları yalnız bırakmayacağız. Şehit aileleri ve gazilerimize Kaymakamlığımız ve devletin tüm kurumları her zaman öncelik vermektedir. Böylelikle bize emanet siz değerli Şehit ailelerinin, devlet olarak yanında olmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI