Bugun...



“Şimdi Birlik Zamanı”

TES İŞ Afşin Şube Başkan Adayı Sıttık Sert, TES İŞ Sendikası Üyeleri ile iftar akşamında birliktelik görüntüleri sergiledi.

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:00

“Şimdi Birlik Zamanı”

TES İŞ Afşin Şube Başkan Adayı Sıttık Sert, TES İŞ Sendikası Üyeleri ile iftar akşamında birliktelik görüntüleri sergiledi. Yoğun katılımın gerçekleştiği buluşmada sendika üyelerine hitap eden TES İŞ Afşin Şube Başkan Sert, geleceğe yönelik mesajlar verdi. Sert konuşmasında; “Sizler bu mesleğin yıllardır içindesiniz. Daha güzel ve başarılı günleri birlikte yaşayacağız. Şimdi birlik, beraberlik ve dayanışma zamanı” dedi.

                Elbistan Kervansaray Restauratta organize edilen TES İŞ Sendikası birliktelik günü yoğun katılıma sahne oldu. TES İŞ Sendikası Afşin Şubesi Üyeleri ile bir araya gelen TES İŞ Afşin Şubesi Başkan Adayı Sıttık Sert, katılımcılar tarafından yoğun ilgi ve alakayla karşılandı. Birlik, beraberlik ve dayanışma adına anlamlı görüntülerin sergilendiği iftar birlikteliğinde sendika üyesi enerji işçilerine hitap eden TES İŞ Sendikası Afşin Şube Başkan Adayı Sıttık Sert, önemli mesajlar verdi.

                Zamanın, birlik, beraberlik ve dayanışma zamanı olduğunu özellikle vurgulayan Başkan Adayı Sert, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

                “Öncelikle geçtiğimiz günlerde A Termik Santralinde yaşanan elim bir kaza sonucunda hayatını kaybeden değerli arkadaşımız, sendika üyemiz, güzel ve dost insan Mustafa Ceylan’ı rahmetle anıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve mesai arkadaşlarına, dostlarına başsağlığı diliyoruz. Ayrıca yaşanan feci kazada ağır yaralanan kardeşimiz Kaplan Kubilay’a da acil şifalar diliyoruz. Kendisini hastanede ziyaret ettik. Sağlık durumu iyiye gidiyor. Bundan sonra böylesine acı ve üzücü kazaların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz.”

                TES İŞ Sendikası Afşin Şubesi Başkan Adayı Sıttık Sert, sendika üyelerine yaptığı konuşmanın son bölümünde ise şunları söyledi:

“Sizler bu mesleğin yıllardır içindesiniz. Daha güzel ve başarılı günleri birlikte yaşayacağız. Şimdi birlik, beraberlik ve dayanışma zamanı. Birbirimizi üzmeyelim, daima destekleyelim ve birlik içinde olalım. Tüm yaşantınızda ve hayatınızda sizlere başarılar, mutluluklar ve güzel günler diliyorum.”







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI