Bugun...



Şoförler Odasından Dezenfekte Jesti

Elbistan Şoförler ve Otomobilciler Odası Yüzlerce Ulaşım Aracına Sağlık Hizmeti Sundu

facebook-paylas
Tarih: 31-03-2020 14:35

Şoförler Odasından Dezenfekte Jesti

Elbistan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı, Koronavirüs ile mücadele kapsamında girişimci ve aktif bir çaba ile ilçe geneli ve ilçe dışı ulaşımlarda hizmet veren yüzlerce araçta dezenfekte gerçekleştirdi.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında yer alan sivil toplum kuruluşları arasında Elbistan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı da yerini aldı. Şehir içi, köy ve mahalleler ile köylere ulaşım sağlayan yüzlerce minibüs ve taşıma aracında ilaçlama gerçekleştirildi.

Elbistan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selahattin Atalay, çağın salgını Koronavirüs ile mücadele kapsamında üzerlerine düşen görevi sorumluluk içinde yerine getirdiklerini, gelen taleplere anında karşılık verildiğini, şoför ve yolcuların sağlık güvenliği adına çaba sergilediklerini ifade etti. Emeği geçenlere ve katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Kahramanmaraş yolculuğunda ve şehir içi ile köy ve mahalle yolculuklarını sağlayan araç sahipleri, şoförler ve yolcular ise Elbistan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selahattin Atalay’a düşünce ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI