Bugun...



“Sosyal Belediyecilik Ön Planda Olacak”

Başkan Adayı Mercan Projelerini Paylaşmaya Devam Ediyor

facebook-paylas
Tarih: 12-03-2024 00:04

“Sosyal Belediyecilik Ön Planda Olacak”

AK Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Murat Mercan, sosyal belediyecilik anlayışı ile modern, konforlu yeni bir Düğün ve Nikâh Sarayı inşa edeceklerini belirtti.

               Açık ve kapalı alan olmak üzere iki kısımdan oluşacak olan Düğün ve Nikâh Sarayı, hem kaliteli hem de ekonomik olarak faaliyet gösterecek

               Düğün ve Nikâh Sarayı projesi hakkında değerlendirme yapan AK Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Murat Mercan, “Artık mutluluklarımızı da paylaşacağız” dedi.

               Başkan Adayı Mercan, “Artık, mutluluklarımızı da paylaşıyoruz. Yen bir hayata ilk adımlarını atan çiftlerimizin en mutlu gününü tüm sevdikleri le paylaşacakları modern, konforlu Düğün ve Nikâh Sarayını Elbistan’ımıza kazandıracağız. Açık ve kapalı olmak üzere iki kısımdan oluşacak Düğün ve Nikâh Salonumuz ile Elbistan’da sosyal belediyecilik ön planda tutulacaktır. Artan maliyetlerin farkındayız. Bu yüzden Elbistan Nikâh ve Düğün Sarayımız hem kaliteli hem de ekonomik olacak. Bu projemiz, sosyal belediyecilik anlayışı le birleşecek ve durumu olmayan, yardıma muhtaç durumda olan kişiler için de çok cüzi sembolik rakamlarla kullanılabileceklerdir” dedi.




Kaynak: HASANAKİ




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI