Bugun...



“Sözde Değil Özde Başkan Olacağım”

Galip Genç Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adaylığını Açıkladı

facebook-paylas
Tarih: 02-07-2024 15:12

“Sözde Değil Özde Başkan Olacağım”

“Sözde Değil Özde Başkan Olacağım”

               Galip Genç, Elbistan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı için adaylığını açıklayarak kamuoyu ile paylaştı. Başkan Adayı Genç, Şoförler ve Otomobilciler Odasının çok önemli bir konuma sahip olduğunu ifade ederek, etkin bir hizmet insanı olacağını ifade etti. Genç, “Sözde değil, özde ve etkin bir başkan olacağım” dedi.

               Elbistan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı seçimleri için yaklaşık bir yıl süre olmasına rağmen, hizmet yarışı şimdiden başladı. Daha başarılı ve etkin bir başkanlık için adaylığını açıkladığını ve yola çıktığını ifade eden Başkan Adayı Galip Genç, “Elbistan Şoförler ve Otomobilciler Odası, bölgede çok önemli bir konuma sahip. Böyle bir sivil toplum kuruluşunun adına yakışan bir şekilde temsil edilmesi ve üzerine düşen görevleri tam anlamıyla yerine getirmesi gerekir” dedi.

               Elbistan Şoförler ve Otomobilciler Odasını, adına yakışan değerler içinde daha etkin ve kapsamlı hizmetlere taşıyacağını kaydeden Başkan Adayı Galip Genç, “Odamızın saygın ve değerli üyeleri olan şoför arkadaşlarımızın ve meslektaşlarımınız her an, daima ve özveri ile yanlarında olacağım. Hizmet için aday oldum. Sözde değil özde bir başkan olacağım” şeklinde konuştu.




Kaynak: HASANAKİ




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI