Bugun...



İşte Özlenen Tablo

İktidar ve Ana Muhalefet Milletvekilleri Bir İlki Gerçekleştirdi

facebook-paylas
Tarih: 22-08-2019 14:56

İşte Özlenen Tablo

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ile Ana Muhalefet CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, memleketleri Elbistan’da anlamlı ve örnek bir ilke imza atarak özlenen tabloyu sergilediler. Birlik ve beraberlik adına buluşma güzel görüntülere sahne oldu.

                Elbistan Kaymakamlığı’nca geleneksel olarak düzenlenen program, Hükümet Konağı bahçesinde yapıldı. Göksun Kaymakamı ve Elbistan Kaymakam Vekili Ejder Demir’in ev sahipliğindeki programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur, CHP Elbistan İlçe Başkanı Av. Tayfun Barış Arslan, MHP Elbistan İlçe Başkanı Ramazan Kılıç, İYİ Parti Elbistan İlçe Başkanı Yemliha Özcan, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları ve esnaf odalarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Oldukça samimi bir ortamda anlamlı güzelliklerin sergilendiği programda Ünal ve Öztunç, katılımcılarla tek tek bayramlaştı. Bayramlaşmanın ardından Elbistan Kent Müzesi’ni gezen Ünal ve Öztunç, İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı’dan gelinen son nokta hakkında bilgi aldı.

Daha sonra ÇEKÜL Vakfı’nın hazırlanan ve Elbistan’ın tarihini ortaya çıkaracak proje kapsamındaki çalışmaları inceleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ve CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, son olarak da Ulu Camii bölgesini gezdi.

Gezi boyunca vatandaşlarla bir süre sohbet eden Ünal ve Öztunç, onların bayramlarını kutladı. İktidar ve ana muhalefet milletvekillerinin birlikte anlamlı görüntüler sergilemesi vatandaşlar tarafından oldukça anlamlı ve önemli bulundu.

İnceleme gezisi sonrasında değerlendirme yapan ilk isim Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç oldu. Öztunç, Elbistan’ın daha güzel günlere kavuşması için el ele vermeye ihtiyaç duyulduğunun altını çizdi ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’la olan dostluğuna da ayrı bir paragraf açtığı konuşmasında şunları söyledi:

“MAHİR BEY ELBİSTAN İÇİN ÖNEMLİ BİR İSİMDİR”

“Sayın Bakanımızla aramız gayet iyi. Ben, Mahir Bey’i çok seviyorum. Elbistan’ımız için de gerçekten önemli bir isimdir. Kolay değil; Elbistan’dan çıkacak, gidecek ve iktidar partisinin 2.adamı olacak. Bunlar zor işlerdir. Eğer bir değerimiz ve hemşerimiz bu noktalara gelmişse, bize düşen onun paçasından tutup çekmek değil; ona destek olmaktır. Ben de bu anlayışla Sayın Bakanımıza elimden geldiğimce destek olmaya çalışıyorum. Zaman zaman siyasetin doğası içerisinde ufak atışmalar da oluyor ama Sayın Bakanla benim aramda olmuyor.

“BU BİRLİK VE BERABERLİĞİ SÜRDÜRMEMİZ GEREKİYOR”

Bu birliğimizi ve beraberliğimizi sürdürmemiz gerekiyor. 4 yıl boyunca seçim yok. Yumrukların açılması ve tokalaşmak gerekiyor. Memleketimizin daha güzel günlere gitmesi için, iktidarı, muhalefeti tüm siyasi partilerin ve tüm vatandaşlarımızın el ele vermesi gerekiyor. Bana düşen bir görev olursa da hazırım. Elbistanlı hemşerilerimin emrindeyim. AK Parti’den de ne zaman isterlerse memleketimiz için onlarla birlikte elimi taşın altına altına koymaya ve çaba göstermeye her zaman hazırım.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal da, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç’un, birlik beraberlik ruhu için sarf ettiği sözleri pekiştiren ifadeler kullandı. Elbistan’ın yakaladığı birlik ve beraberlik ikliminin önemine işaret eden Mahir Ünal, şunları söyledi:

“BERABERLİK RUHU İLE HAREKET ETMEMİZ SON DERECE ÖNEMLİ”

“Elbistan’ımızın şuanda kavuştuğu iklim çok kıymetli. Bu birlik ve beraberlik ortamı, siyasi partilerin birbiri ile olan uyumu ve Elbistan’a, diğer ilçelerimize yapacağımız hizmetler söz konusu olduğunda birlik ve beraberlik ruhu ile hareket etmemiz son derece önemli. Bu güzel temennilerinden, iyi niyetinden ve düşüncelerinden dolayı Ali Bey’e çok teşekkür ediyorum.

“SİYASETİN ASIL GÖREVİ ŞEHRE HİZMET ETMEKTİR”

“Şehir müzemizi gezdik. Önümüzdeki günlerde de Kültürhan’ın temeli atılıyor. Elbistan’ımız, çok güzel bir Gençlik Merkezi’ne kavuştu. Şimdi şehir müzemize kavuşuyor eylül ayında. Kültürhan’ın temelleri inşallah önümüzdeki günlerde atılacak. Doğalgazımız geldi. Nihayetinde siyasetin aslı görevi şehre hizmet etmektir. Elbistan’la ilgili bir husus olduğunda da birlik beraberlik içinde olmaktır. Bu birlik ve beraberliği yakalamış bulunuyoruz. Bu birliğimiz ve beraberliğimiz oldukça, yeter ki sinelerimiz toplu atsın, Allah’ın izniyle bu millete hiçbir şey olmaz. Allah, birliğimize ve beraberliğimize, devletimize ve milletimize zeval getirmesin.”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI