Bugun...



TKDK’dan Elbistan’a Destek Eli

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK)’dan Elbistan’a destek eli uzanıyor. TKDK, Elbistan’da tanıtım toplantısı organize ederek, Elbistan’ın potansiyeli pozitif katkı sağlayacak.

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:02

TKDK’dan Elbistan’a Destek Eli

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK)’dan Elbistan’a destek eli uzanıyor. TKDK, Elbistan’da tanıtım toplantısı organize ederek, Elbistan’ın potansiyeli pozitif katkı sağlayacak. ETSO Başkanı Mustafa Paksoy, 2 Ocak 2015 tarihinde yapılacak toplantı için açık davette bulundu.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), 2 Ocak 2015 tarihinde 13. Başvuru Çağrı İlanı, yatırım konuları ve bugüne kadar desteklenen yatırımlar hakkında Elbistan’da bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecek. Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Paksoy, organize hakkında “Odamızın ev sahipliği yapacağı toplantı saat 14.00’da başlayacak olup, toplantıya bölgemizdeki tüm yatırımcıları davet ediyoruz” dedi.

                TKDK Kahramanmaraş İl Koordinatörü Dr. Ömer Süha Uslu’da TKDK olarak bugüne kadar toplam yatırım bedeli yaklaşık 150 Milyon Lira olan 156 adet projeyi desteklediklerini, yeni yatırımları destekleyebilmek adına Kasım ayında 13. Başvuru Çağrı İlanına çıktıklarını ifade etti.

                Uslu, TKDK İl Koordinatörlüğü olarak Kahramanmaraş için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek, desteklerin sadece il merkezini kapsamadığını, program kapsamında tüm ilçelerin de destekten istifade edebileceğini belirtti. Elbistan’ın da önemli bir yatırım potansiyeli olduğunu vurgulayan Uslu, geride kalan 2 yıl içinde, Elbistan’da, 30 adet projeye destek verdiklerini ve yaklaşık 25 Milyon Lira yatırım bedeli olan bu projelere, 12.5 Milyon Lira’ya yakın ödeme yaptıklarını ifade etti. Kahramanmaraş’ta daha fazla yatırımı desteklemek istediklerini ve bunun içinde Elbistan’ın çok önemli bir paya sahip olduğuna inandığını belirten Uslu, gerçekleştirilecek toplantıya tüm yatırımcıları davet etti.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI