Bugun...



TOKİ Konutlarına Konkordato Lekesi

CHP Elbistan İlçe Başkanı Arslan İşçilerin Dertlerini Dinledi

facebook-paylas
Tarih: 06-04-2022 01:15

TOKİ Konutlarına Konkordato Lekesi

Elbistan için önemli konut yatırımları arasında yer alan Karaelbistan TOKİ Konutlarına Konkordato gölgesi düştü. CHP İlçe Başkanı Av. Tayfun Barış Arslan, dert küpü işçilerle bir araya gelerek, her konuda yanlarında olduklarını kaydetti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elbistan İlçe Başkanı Tayfun Barış Arslan, yüklenici firmanın konkordato ilan ettiği TOKİ konut projesinde çalışan işçilerle bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Yaklaşık 150 işçinin bulunduğu şantiyeye giden Başkan Arslan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç’un da konuyu yakından takip ettiğini belirterek, “Sizin sesiniz olmaya çalışacağım” dedi.

TOKİ’nin, Elbistan’a bağlı Karaelbistan Mahallesi’nde inşa ettiği 609 konutluk projenin yüklenici firması, konkordato ilan etti. Konkordato kararının ardından, Elbistan şantiyesindeki çalışmalarda durdu. CHP Elbistan İlçe Başkanı Tayfun Barış Arslan, çalışmaların durduğu şantiyede çalışan işçileri ziyaret etti. İşçilerin derdini dinleyen Başkan Arslan, “Firmanın konkordato ilan ettiği yönünde bir bilgi aldık. Şantiyeye gelerek işçilerimizle görüştük. Maaşlarını ve yevmiyelerini alamadığını söyleyen işçilerimiz var. Geçmiş olsun, zor bir durum. Sizleri de anlıyoruz, sizin sesiniz olmaya da çalışacağım. Sayın vekilimiz Genel Başkan Yardımcımız Ali Öztunç’la da görüşeceğim. Kendisi Ankara’da konunun takipçisi olacak. Gelişmelerle ilgili de bizleri en kısa sürede bilgilendirecek” ifadelerini kullandı.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI