Bugun...



Türk Kızılayı’ndan Erkan Gürbüz’e Ziyaret

Türk Kızılayı Elbistan Şubesi Başkanı Mustafa Akan

facebook-paylas
Tarih: 07-05-2024 01:13

 Türk Kızılayı’ndan Erkan Gürbüz’e Ziyaret

Türk Kızılayı’ndan Erkan Gürbüz’e Ziyaret

               Türk Kızılayı Elbistan Şubesi Başkanı Mustafa Akan ve idari personel Elbistan Belediye Başkanı Av. Erkan Gürbüz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerinde bulundular.

               Özellikle 6 Şubat Elbistan depreminde ve sonrasında bölgede yaptığı çalışmalar ve hizmetler ile göz dolduran Türk Kızılayı Elbistan Şubesi, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde büyük bir başarıya imza atarak Belediye Başkanı seçilen Av. Erkan Gürbüz’ü makamında ziyaret ederek, başarı dileklerini sundular.

               Ramazan ayında da Elbistan ve bölgesinde on binlerce insana ulaşan, ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek temininde bulunarak anlamlı paylaşımlar gerçekleştiren Türk Kızılayı Elbistan Şubesi, bu çalışmaları ile büyük takdir toplamıştı.

               Türk Kızılayı Elbistan Şubesi Başkanı Mustafa Akan ve beraberindeki idari kadro ile personel Elbistan Belediye Başkanı Av. Erkan Gürbüz’e yaptıkları ziyaret ile hayırlı olsun temennisinde bulundular. Şube Başkanı Mustafa Akan, “Elbistan Belediye Başkanı Sayın Erkan Gürbüz’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Elbistan’a hizmet yolunda başarılar temennisinde bulunduk” dedi.

               Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Elbistan Belediye Başkanı Av. Erkan Gürbüz’de ziyaret ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Kızılay Elbistan Şube Başkanı Mustafa Akan ve Şube Personellerimiz, belediyemizi ziyaret etti. Hayırlı olsun dileklerini ilettikleri nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.




Kaynak: HASANAKİ




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI