Bugun...



“Ünal Elbistan İçin Büyük Bir Değer”

Elbistan Emniyet Huzur ve Dayanışma Derneği Başkanı Gürbüz Ünal Ziyaretini Değerlendirdi

facebook-paylas
Tarih: 26-09-2018 10:43

“Ünal Elbistan İçin Büyük Bir Değer”

Elbistan Emniyet Huzur ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Gürbüz ve beraberindeki heyet, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ı makamında ziyaret etti. Başkan Gürbüz, ziyaret değerlendirmesinde, “Sayın Ünal Elbistan için önemli ve büyük bir değerdir” dedi.

Başkan Faruk Gürbüz, Saddettin Çakılı, Mehmet Altıntop ve Tuncay Eren’den oluşan Elbistan Emniyet Huzur ve Dayanışma Derneği heyeti ile AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette sıcak ve samimi sohbetlerde bulunuldu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ı ziyareti ilgili değerlendirmelerde bulunan Elbistan Emniyet Huzur ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Gürbüz, şunları ifade etti:

“Sayın Mahir Ünal, AK Parti’nin 6. Olağan Büyük Kongresi’nde, Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) listesinde yeniden yer alarak AK Parti Tanıtım ve Medya'dan sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Elbistan Emniyet Huzur ve Dayanışma Derneği olarak biz de Hemşerimiz Sayın Ünal’a görevinin hayırlı olması temennisinde bulunduk. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mahir Ünal’a bizlere gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyoruz. Elbistan’ımıza kazandırılan yatırımlarda büyük katkısı ve emeği bulunan Sayın Ünal’a başarıların devamını diliyoruz. Sayın Ünal, Elbistan için önemli ve büyük bir değerdir” dedi.  




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI