Bugun...



Yaşlı Çifti Ölüm Ayırdı

Zehirli Soba Gazı Yarım Asırlık Birlikteliği Bitirdi

facebook-paylas
Tarih: 22-03-2022 20:47

Yaşlı Çifti Ölüm Ayırdı

Elbistan’da sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenen yaşlı kadın hayatını kaybederken durumu ağır olan eşi ise hastanede tedavi altına alındı. Yaklaşık 50 yıldır evli olan çifti talihsiz ayrılığı büyük üzüntü yarattı.

Bahçelievler Mahallesi Altay Sokak’taki tek katlı evde yaşayan 77 yaşındaki Hasan ve 81 yaşındaki Ayşe Bulut çiftinden haber alamayan yakınları, komşularına ulaşarak yaşlı çifti kontrol etmesini istedi.

Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, yaşlı kadını hareketsiz şekilde bulurken kocasının ise güçlükle nefes aldığını gördü. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Ayşe Bulut’un hayatını kaybettiğini belirledi.

Durumu ağır olan koca Hasan Bulut ise, Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan ilk incelemede, yaşlı çiftin sobadan sızan karbon monoksit gazına maruz kalarak zehirlendikleri yönünde bulgulara ulaşıldı.

Yaşlı kadının cansız bedeni, olay yerinde yapılan savcılık ve polis incelemesinin ardından otopsiye gönderilmek üzere morga konuldu. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken; yaşlı çiftin ilçeye bağlı Kalaycık Mahallesi nüfusuna kayıtlı oldukları öğrenildi.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI