Bugun...



Yaralı Köpeğe İlk Yardım Jandarma’dan

Araç Çarpması Sonucu Bacağı Kırılan Kangal Köpeğini Veterinere Teslim Ettiler

facebook-paylas
Tarih: 07-05-2019 22:37

Yaralı Köpeğe İlk Yardım Jandarma’dan

Ekinözü İlçesine bağlı Ortaören Köyünde, bir aracın çarpması sonucu ayağı kırılarak yaralanan çoban köpeğine ilk yardımı bölgede devriye görevini yapan Jandarma Ekipleri yaptı. Yaralı Kangal Köpeği daha sonra ilçeye götürülerek tedavisi için veteriner hekime teslim edildi.

Ekinözü İlçesinde Ortaören bölgesinde devriye görevini gerçekleştiren Ekinözü İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, beklenmeyen bir olaya tanık oldu. Bölgede hayvan besiciliği ile uğraşan Mehmet Demirci’nin koyun sürüsüne korumalık yapan Kangal Köpeğinin yaralı olduğunu bildirmesi üzerine yaralı hayvana ilk müdahale Jandarma tarafından gerçekleştirildi.

Bir aracın çarpması sonucu ayağı kırılan ve kanayan Kangal Köpeğine ilk yardımı sağlık malzemelerini kullanarak yapan Jandarma, gerekli müdahalenin ardından yaralı hayvanı taşıyarak Ekinözü ilçesine götürdü. Sol bacağı çarpmanın etkisi ile kırılan ve yaralanan çoban köpeği veteriner hekim tarafından tedavi altına alındı.

Kangal Çoban Köpeğinin sahibi Mehmet Demirci, duyarlılığından ve yardımlarından dolayı Ekinözü Jandarma Komutanlığı devriye ekiplerine teşekkür etti.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI