Bugun...



Yıldızlar Başkanlık Makamında

Özel Yıldız Öğrencilerinden Başkan Küçük'e Ziyaret

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:12

Yıldızlar Başkanlık Makamında

Özel Yıldız İlköğretim Okulu 4/A Sınıfı öğrencileri ve Sınıf Öğretmeni Mehmet Kılınç ile birlikte Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük’ü makamında ziyaret ettiler. Minik öğrenciler, Başkan Küçük’ten yerel yönetimlerin çalışmaları ve hizmetleri hakkında kapsamlı ve ayrıntılı bilgiler aldılar.

Elbistan Belediye Başkanı Av. Durmuş Küçük, Özel Yıldız Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Yıldız İlköğretim Okulu 1/A Sınıfı öğrencilerini makamında ağırladı. Ziyarette Özel Yıldız İlköğretim Okulu 4/A Sınıfı öğrencileri, Belediye Başkanı Durmuş Küçük’e birçok soru yönelterek, Elbistan Belediyesi’nin çalışmaları ve belediye hizmetleri hakkında bilgi aldı. Başkanı Durmuş Küçük, öğrencilerin sorduğu her soruyu dikkatle dinledi ve detaylı bir şekilde cevaplandırdı.

                Ziyaret hakkında değerlendirmede bulunan Özel Yıldız İlköğretim Okulu 4/A Sınıf Öğretmeni Mehmet Kılınç, konuşmasında, “Öğrencilerimiz yerel yönetimlerin nasıl çalıştığını ve neler yaptığını çok merak ediyordu. Bizlerde çocuklarımızın bu merakını gidermek için Belediye Başkanımız Sayın Durmuş Küçük ile görüşme kararı aldık sağ olsun bizleri kırmadı ve makamında ağırlayarak yerel yönetimler hakkında her konuda bilgi verdi. Ayrıca öğrencilerimizin her sorduğu soruyu dikkatle dinleyerek detaylı bir şekilde cevapladı. Beklediğimizin üstünde verimli bir ziyaret gerçekleşti. Ben tekrar Sayın Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim” dedi.

                Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, minik öğrencilere ve sınıf öğretmenlerine teşekkür etti. Başkan Küçük ziyaret hakkında yaptığı konuşmada, “Geleceğimizin teminatı olan ve benin için çok değerli olan büyük bir misafir grubunu ağırlamaktan onur duydum. Öğrencilerimize yerel yönetimlerin nasıl çalıştığını, ne gibi hizmetler ettiğini ve hazırladıkları soruları cevaplayarak verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Ben ziyaretlerinden dolayı öğretmenimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

                Ziyaret sonrası Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti ve ziyaret sonrası öğrenciler belediye birimlerini tek tek gezerek bilgiler aldı. Öğrencilerin ziyareti makam odasında Başkan Küçük ile çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI