Bugun...



İyilik Ramazanda Yüreklere Dokundu

İyilik Çağrılarına İyilikseverler Duyarsız Kalmadı

facebook-paylas
Tarih: 20-04-2021 22:38

İyilik Ramazanda Yüreklere Dokundu

İyilik Der Elbistan Temsilciliği, Ramazan Ayı çalışmaları ile paylaşılan iyilikleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. Yapılan çağrılara iyilikseverlerinden gelen olumlu yanıt ile 4 günde 170 koli gıda yardımı ve 5 kurban bağışı teslim edilerek adeta yüreklere dokundu.

                Etkin ve aktif yardım çalışmalarını sürdüren İyilik Der Elbistan Temsilciliği, “İyilik Zamanında Yapılandır” sloganı ile ramazan ayı başlattığı yardım kampanyasına ramazan ayının ilk günlerinde de devam etti. Yapılan paylaşım çağrılarına duyarsız kalmayan iyilikseverlerin desteği ile bağışlanan 170 koli gıda yardımı ve 5 kurban bağışı ihtiyaç sahibi ailelere adrese teslimle ailelere ulaştı.

Ramazanda iyilik paylaşımları hakkında değerlendirmelerde bulunan ve hayırseverlere teşekkür ederek şükranlarını sunan İyilik Der Elbistan Temsilciliği Sosyal Çalışmalar Koordinasyon Sorumlusu Fazilet Seviç, duygu, düşünce ve değerlendirmelerini şu sözlerle dile getirdi:

“Kurbanlarımızla, gıda Kolilerimizle yetimin sofrasında iyilik olmaya gayret ediyoruz. ‘Emanetiniz emanetimizdir’ düsturuyla 4 günde 175 gıda kolisi, 5 kurban bağışını yetim ailelerimize ulaştırmanın huzurunu yaşıyoruz. İyilik Ramazanda da yayılıyor. Yetimler bu paylaşım ve iyiliklerle gülüyor. Bu çalışma ve paylaşımlarla yüreğine dokunulmamış yetimin kalmamasını amaçlıyoruz. Bu ortak çalışmalarımızla mutluluk olsun, kardeşlik olsun amacındayız.

Çok kıymetli bağışçılarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. 4 günde gönül sofralarına 175 gıda kolisi ve 5 kurban ulaştırdık. Hepimiz birlikte güçlüyüz. Sloganımız ise yine ‘Yüreğine dokunulmamış yetim kalmamasın’ ifadesidir. İyilikseverlere içtenlikle teşekkürler ediyoruz.”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI