Bugun...



YKM’den Yedi Kuyular Gezisi

Elbistan Yetim Koordinasyon Merkezi (YKM) periyodik aralıklarla

facebook-paylas
Tarih: 23-03-2022 22:31

YKM’den Yedi Kuyular Gezisi

Elbistan Yetim Koordinasyon Merkezi (YKM) periyodik aralıklarla sürdürdüğü etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek, Yedi Kuyular Kayak Merkezine ziyaret gerçekleştirdi. YKM Koordinasyonu Fazilet Seviç, “Yetimler anneleri ile birlikte mutlu bir gün yaşadılar” dedi.

Elbistan Yetim Koordinasyon Merkezi aralıksız olarak sürdürdüğü etkinlik ve programlarına devam ediyor. Son etkinlikte “Mutlu Anne Mutlu Çocuk Huzurlu Toplum” projesi kapsamında anne ve çocukları Kahramanmaraş Yedi Kuyular Kayak Merkezinde gönüllerince eğlenerek mutlu bir gün yaşadılar.

Etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulunan Elbistan YKM Koordinatörü Fazilet Seviç şunları söyledi:

“Elbistan YKM olarak  ‘Mutlu Anne Mutlu Çocuk Huzurlu Toplum’ projesi kapsamında Kahramanmaraş Yedi Kuyular Kayak Merkezine gezi organize ettik.

Unutmamak gerekir ki bir çocuk mükemmel, kusursuz anneyi aramaz, onu seven, ona değer veren ve şefkat gösteren anne ister. Bu ihtiyaçları karşılandığı zaman zaten annesi onun için kusursuzdur.

Her annenin hayattaki en büyük hedeflerinden bir tanesi mutlu bir çocuk yetiştirebilmektir. Annenin çocuğunu mutlu edebilmesi için yapması gereken en temel şey kendisini mutlu etmektir. Çünkü anne ne kadar mutluysa çocuk da o kadar mutludur. Yani mutlu anne mutlu çocuk demektir.

İşte bu toplumun huzuru için emanetin taşıyıcısı, güçlü annelerimize destek olmak, Annelerimizin kıymetli olduklarını hissettirmek için bu proje kapsamında anne eğitim seminerleri, kültür gezileri, hayat dolu buluşmalar, kahvaltı programları, özel günler için programlar ve birçok etkinlik düzenledik.

Yedi kuyular kayak merkezi gezi programımız da bu etkinliklerden bir tanesi. ‘Hayatımızda bu kadar eğlenmedik’ diyen annelerimiz çocuklar gibi şendi. Annemle bu kadar eğlenmemiştim diyen çocukların, gençlerin mutluluğu görülmeye değerdi. Gezi programınıza destek olan Büyük Şehir Belediyesine ve İyilik Derneği Elbistan Temsilciliğine teşekkür ederiz.”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI