Bugun...



Yolun Açık ve Daim Olsun Habip Dilki

Elbistan Gündem Haber Yılın “EN”leri Ödülü ÖSO Doğalgaza Yakıştı

facebook-paylas
Tarih: 07-12-2019 01:07

Yolun Açık ve Daim Olsun Habip Dilki

Elbistan Gündem Haber 2019 Geleneksel 5.Yılın “EN”leri Ödül Törenine cenaze dolayısıyla katılamayan ÖSO Doğalgaz Hizmetleri İşletme Sahibi Habip Dilki’yi işyerinde ziyaret ederek ödülü ile makamını taçlandırdık.

Doğalgaz Hizmetleri alanında güven veren marka olarak Elbistan Gündem Haber tarafından Yılın “EN”leri Ödülüne layık görülen Habip Dilki’ye işyerinde makamında ödülünü takdim ettik ve elde ettiği başarısını taçlandırdık.

Ticari hayatında görev aldığı ve yaptığı görevlerde hep başarıyı ilke edinen ve bunu elde eden ÖSO Doğalgaz Hizmetleri İşletme Sahibi Habip Dilki, şöleni andıran görkemli ödül töreninde cenazesi nedeniyle yer alamamıştı.

Elde ettiği ödülünü makamında sunduğumuz Habip Dilki, kendisini bu başarıya ve ödüle layık gören Elbistan Gündem Haber’e ve Hasanaki’ye teşekkür ederek, Elbistan ve bölgesinde önemli ve anlamlı bir misyonu yerine getirdiğini dile getirdi.

Çalışkanlığı, ilkeli ve atak yapısı özellikleri ile Elbistan Gündem Haber 2019 Geleneksel 5. Yılın “EN”leri Ödülüne layık görülen Habip Dilki’yi tebrik ediyor, kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Yolun, bahtın ve kazancın açık ve daim olsun güzel insan Habip Dilki.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI