Bugun...



Zabıtadan Ruhsat Kontrol

Elbistan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Denetimleri Sürdürüyor

facebook-paylas
Tarih: 30-05-2019 00:32

Zabıtadan Ruhsat Kontrol

Elbistan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bulunan iş yerlerinde ruhsat denetimi gerçekleştiriyor. Yapılan denetimlerde esnaflar ruhsat konusunda uyarılıyor.

Haksız rekabet ve kazancın önüne geçmek için ruhsat denetimlerinin aralıksız sürdürüleceğini belirten Belediye Zabıta ekipleri, esnafları ruhsat almaları konusunda uyardı.

Yapılan çalışmalar hakkında Elbistan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, ilçe genelindeki tüm işyerlerinde ruhsat denetimlerini gerçekleştiriyor. Ruhsat ve Denetim Müdürlüğümüzün Zabıta Müdürlüğümüz bünyesine geçmesiyle denetimleri titizlikle sürdüren ekiplerimiz,  haksız rekabet ve kazancın önüne geçmek için esnaflarımızı ruhsat almaları konusunda uyarıyor.  

Denetimlerde işyerlerinde ruhsatı bulunmayan esnafları ruhsat almaları konusunda uyaran ekiplerimiz, uyarıyı dikkate almayan, işyeri açma ve çalışma ruhsatı bulunmayan işyerlerini mühürleyerek gerekli yaptırımları uygulamaktadır. Esnaflarımızın mağdur olmaları için ruhsatlarını almaları önemle rica olunur” bilgilendirmelerine yer verildi.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI