Bugun...



“2026 Örnek Esnaf ve Hizmette İstikrar Ödülü”

Elbistan ‘Simit İmparatorluğu Çıtır Simit’in Başarıları Taçlandı

facebook-paylas
Tarih: 05-09-2026 16:36

“2026 Örnek Esnaf ve Hizmette İstikrar Ödülü”

Elbistan ‘Simit İmparatorluğu Çıtır Simit’in Başarıları Taçlandı

“2026 Örnek Esnaf ve Hizmette İstikrar Ödülü”

               Elbistan Gündem Haber 10. Geleneksel 2026 Yılın “EN”leri Ödül Töreninde, markasının başarılarını bir kez daha perçinleyerek taçlandıran ve “Elbistan Simit İmparatorluğu” yakıştırması yapılan Elbistan Çıtır Simit ve Unlu Mamuller, “2026 Örnek Esnaf ve Hizmette İstikrar Ödülü” ne layık görüldü. Muhammet Avşar, eşi ve çocukları ödüllerini alkışlar altında aldılar.

               Elbistan’ın Zirvesi, dinlence, eğlence, ağırlama ve aileler için ilk ve tek canlı müzik programı hizmetinin verildiği Gönül Dağı Kafe & Bistro, görkemli bir şölene daha kusursuz ev sahipliği yaptı. Elbistan Gündem Haber “2026 Örnek Esnaf ve Hizmette İstikrar Ödülü”ne layık görülen Elbistan Çıtır Simit & Unlu Mamuller Ailesinin mutluluğu ve gururu görülmeye değerdi.

Yılların tecrübeli ustası ve ustası Muhammet Avşar ve Ailesine ödüllerini Elbistan Belediye Başkanı Av. Erkan Gürbüz alkış ve takdirler arasında verdi. Erkan Başkan, Muhammet Avşar ve Ailesinin başarılarını ve çabalarını takdirle karşıladıklarını ifade ederek, Çıtır Simit’e ticari hayatında üstün başarılarının devamını diledi.

Mutluluklarını, aile saadetlerini ve güzelliklerini birlikte yansıtan Çıtır Simit ve Avşar Ailesi, Gönül Dağı Kafe &Bistroyu dolduran davetliler tarafından alkışlarla karşılık verdiler. Ailesi ve Çıtır Simit adına davetlilere duygu, düşünce ve mutluluklarını ifade eden Muhammet Avşar, elde edilen başarılarda ailesinin en büyük destekçisi olduğunu dile getirdi. Eşine ve çocuklarına teşekkür etti. Avşar, “Bizlere duyulan güvene daima layık olduk ve olacağız. Elbistan halkına, Elbistan Gündem Haber ve Hasanaki’ye teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Çok güzel ve sağlam karaktere sahip olan; kendi işinin patronluğunu değil işçiliğini tercih eden; ticari hayatta çok büyük sıkıntılar çekmesine rağmen asla yıkılmayan ve yılmayan; inanç ve dirençle bu güzel değerleri fazlasıyla hak eden, sanatının erbabı Çıtır Simit Sahibi Muhammet Avşar ve Ailesini içtenlikle kutluyor. “2026 Örnek Esnaf ve Hizmette İstikrar Ödülü”nün daha nice başarılara ve düzel değerlere yansımasını diliyoruz. HASANAKİ & Elbistan gündem Haber

 

 




Kaynak: HASANAKİ




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI