Bugun...



“Akıl ve Zekâ Oyunları” Başlıyor

Elbistan Kent Konseyi’nden Çocuklar İçin Süper Proje

facebook-paylas
Güncelleme: 08-04-2025 16:48:22 Tarih: 08-04-2025 16:43

“Akıl ve Zekâ Oyunları” Başlıyor

Elbistan Kent Konseyi’nden Çocuklar İçin Süper Proje

“Akıl ve Zekâ Oyunları” Başlıyor

Elbistan Kent Konseyi Elbistan için aktif ve etkin çalışmaları ile projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Kent Konseyi “Akıl ve Zekâ Oyunları” projesi ile can suyu olma adına çocukların hayatlarına bir kez dokunacak.

Elbistan Kent Konseyi, çocukların zihinsel ve odaklanmalarını artırmak için Akıl ve Zekâ Oyunları atölyesi çalışmalarına başlayarak çocuklara ve sonsuz dünyalarına ulaşmaya devam ediyor.

Elbistan Kent Konseyi Gönüllüsü Eğitimci & Yazar Hüseyin Temur, kamuoyuna yaptığı bilgilendirmede, 16 Nisan 2025’te hayata geçirilecek olan önemli projede eğitimin ücretsiz olduğuna dikkat çekerek her ay 20 çocuğa ulaşmayı hedeflendiğini ifade etti.

Elbistan Kent Konseyi adına eğitim gönüllüsü Eğitimci Yazar Hüseyin Temur, tarafından başlatılacak olan atölye çalışmalı proje ile öğrencilerin ekran karşısından uzaklaştırarak hem eğlenceli hem de zihinsel gelişimlerinin sağlanması hedefliyor. Temur bu konuda, “Çocukların odaklanmalarını artırarak hem sosyal hem de akademik yaşantılarına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Ayrıca çocukların herhangi bir materyal almalarını gerektirmeyen bu atölye çalışmaları ücretsiz olarak verilecek. Bu haktan ve olanaktan ailelerimi

Kent Konseyi Başkanı Kamber Yurdakurban’da peş peşe uygulamaya koydukları önemli projelerden biri daha imza atacaklarını kaydederek, çocukların Elbistan Kent Konyesi için vazgeçilme önemli bir unsur oldukları dile getirdi. Başkan Yurdakurban, çocukların varlığının anlamına dikkat çekerek varlıklarının önemli olduğunu ifade etti. Onlar için canla başla çalışmaya devam ettiklerini dile getirerek, projenin hazırlanmasında ve hayata geçirilmesinde emeği geçen tüm herkese teşekkür etti.

Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz’de Kent Konseyi’nin projelerinin hayata geçirilmesini değerlendirerek, “Çocuklar Gülerse Elbistan Güler” sloganı ile yola çıkan Kent Konseyinin bu projesinin değerli olduğunu dile getirdi. Ayrıca çocuklarımıza destek olmak için her daim destek olacaklarını ifade etti.

16 Nisan 2025 tarihinde başlayacak olan projede yer almak için ve ayrıntılara ulaşabilmek için detaylara Elbistan Belediyesi Kent Konseyi sayfasından ulaşabilir.




Kaynak: HASANAKİ




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI