Bugun...



Başkanlardan Başkan’a Tebrik

Gürbüz ve Yılmaz’dan Baro Başkanı Kır’a Ziyaret

facebook-paylas
Tarih: 22-10-2024 00:38

Başkanlardan Başkan’a Tebrik

Gürbüz ve Yılmaz’dan Baro Başkanı Kır’a Ziyaret

Başkanlardan Başkan’a Tebrik

               Kahramanmaraş Barosu Başkanlığı görevine seçilen Av. Kaan Kır’ı, makamında ziyaret eden Elbistan Belediye Başkanı Av. Erkan Gürbüz ve Baro Elbistan Temsilcisi Av. Cihat Yılmaz, hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulundular.

               Kahramanmaraş Barosu, Av. M. Burak Gül’ün AK Parti İl Başkanı olarak atanmasının ardından boşalan başkanlık koltuğu için olağan seçimli genel kurul kararı almıştı. Yeni başkanın belirleneceği seçimin tarihi ise 12-13 Ekim 2024 olarak belirlenmişti.

İlk toplantıda yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle Kahramanmaraş Barosu'nun genel kurulu bugün gerçekleştirildi. Genel kurul, tek aday Av. Kaan Kır'ın hazırladığı listeyle yapıldı. Kır, genel kurula katılan meslektaşlarının oylarıyla Kahramanmaraş Barosu'nun yeni başkanı oldu.

Elbistan Belediye Başkanı Av. Erkan Gürbüz ve Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilcisi Av. Cihat Yılmaz da genel kurulun ardından Başkan Kır'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Başkan Kır'a yeni görevinde başarılar dileyen Gürbüz ve Yılmaz, ortak temennilerinde, “Genel kurulun Kahramanmaraş ve Elbistan'ımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Başkanımız Sayın Av. Kaan Kır'ın da bu önemli görevi başarıyla yerine getireceğine olan inancımız tamdır. Kendisini ve yönetimde yer alan meslektaşlarımızı kutluyoruz” ifadelerine yer verdiler.

Kahramanmaraş Baro Başkanı Av. Kaan Kır da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Elbistan Belediye Başkanı Av. Erkan Gürbüz ve Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilcisi Av. Cihat Yılmaz’a meslektaş olarak teşekkür etti.




Kaynak: HASANAKİ




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI