|
Tweet |
Başkan Özgen’den Milli Birlik Adına ‘Türk Bayrağı’ Daveti
“BAYRAK VATANDIR”
Milli Yol Partisi (MYP) Elbistan İlçe Başkanı Ali Özgen, ‘Bayrak Vatandır’ sloganı ile Elbistan halkını Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ev ve iş yerlerine Türk bayrağı ile donatmaya davet etti.
Milli Yol Partisi (MYP) Elbistan İlçe Başkanı Ali Özgen, ilçe ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
“SİT ALANI İLAN EDİLEN KIZILCAOBA HEBA OLDU!..”
Başkan Özgen, kamuoyu açıklamasında yerel gündem dair Kızılcaoba Mahallesi’nde sit alanı uygulamasının yanlış olduğuna dikkat çekti. Özgen, “Yüzyılın felaketinin 3. yılı dolmakta gereken hizmeti alamamaktayız. Deprem konutlarının yeri yanlış seçim yapılarak planlama hatası yapılmıştır. Kızılcaoba Mahallesi şehrin en sağlam yeridir. Sit alanı ilan edilmiş, bu fırsat varken heba edilmiştir” dedi.
Milli Yol Partisi Elbistan İlçe Başkanı Ali Özgen, ilginç ve çarpıcı açıklamaları ve tespitlerinde şu ifadelere yer verdi:
“BÜYÜKŞEHİRDEN GEREKEN YARDIMI ALAMIYORUZ”
“Sahipsizliğimizden Büyük Şehir Belediyesinden gereken yardımları alamıyoruz. Dünya Bankasından gelen yardımı, altyapı için Büyükşehir Belediyesi bizlere bir lütuf gibi takdim ediyor. Sayın Görgel Elbistan Belediyesinden aldığınız 100 milyon TL’lik hizmet alım borcunu ödemiyorsunuz. Bu paralar Elbistan halkından alınan vergilerle yapılan hizmettir. Ne zaman ödeyeceksiniz? Bu konuyu devamlı gündeme getirmek boynumuzun borcudur.
“BAYRAK VATANDIR. EV VE İŞYERLERİMİZİ BAYRAKLARLA DONATALIM”
Bayrak vatandır. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 102. yılını kutlayacağız. Türk dünyasının kutup yıldızı olan Türkiye’nin, her yerinde olduğu gibi evlerimize işyerlerimize bayraklarımızı asarak birlik ve beraberlik coşkusuyla kutlamamız gerekir.
“25 YILLIK İKTİDAR BU ÜLKEYE BU MİLLETE HİÇ BİR ŞEY YAPMAMIŞTIR”
25 yıldır bu ülkeyi idare eden iktidar, bu ülkeye, millete hiçbir şey yapmamıştır. Ekonomi çökmüş durumda, adalet terazisinin şakulü kaymıştır. Eğitim içler acısı, metropol sokakları çetelere teslim edilmiştir. Kütüphanelere göndereceğimiz çocuklarımızı, parklara gönderdiler. Organize suç örgütlerinin elinde aparat oluyorlar, yazık, hem de çok yazık. Nesillerimiz mahvettiniz. Limanlarımız, hava alanlarımız, altın kaçakçılarının, uyuşturucu baronlarının kol gezdiği bir ülke olduk.
“TOPLUMSAL ÇÜRÜME TAVAN YAPTI!..”
Dar gelirli, emekli, asgari ücretli, sürünmüş ölmüş umurlarında bile değil. Tarımın, hayvancılığın bittiği bir dönemi yaşıyoruz. Toplumsal çürüme tavan yapmış durumda. Yapısal olarak çürüyen bürokrasiyle, bu ülke hiçbir yere varamaz, kurumlarımız hantallaşmıştır.
“DEVLETİ YÖNETENLER TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ 3. DÜNYA ÜLKESİ YAPTILAR”
Bu devleti yönetenler Türkiye Cumhuriyetini 3.dünya ülkesi yapmışlardır. Bizlerin de suçu vardır, 25 yıldır bunlarda ısrar ettik. Heba edilen ülkemizdir, vatandaşımızdır, geleceğimizdir.
Duyduğunuz feryatlar, haykırışlar vergi yoluyla ceplerini boşalttığınız, emekli, işçi, köylü, küçük esnaf ilk seçimde sizlere, zalimlere sandıkta cevabını verecektir.”
