Bugun...



CHP’den Maraş’a Eğitim Çalıştayı Çıkartması

Asrın Felaketinin Merkezinde Eğitim Sorunları Ele alındı

facebook-paylas
Tarih: 10-08-2024 04:28

CHP’den Maraş’a Eğitim Çalıştayı Çıkartması

Asrın Felaketinin Merkezinde Eğitim Sorunları Ele alındı

CHP’den Maraş’a Eğitim Çalıştayı Çıkartması

               CHP Asrın Felaketi Küçük Kıyametin Merkezi konumunda bulunan Kahramanmaraş’a “Eğitim Çalıştayı” çıkartması yaptı. CHP Genel Merkezi ve üst düzey yöneticilerin yer aldığı anlamlı toplantıda, deprem bölgesinin eğitim sorunları masaya yatırıldı.

               CHP Kahramanmaraş’ta gerçekleştirdiği ve CHP Kurmayları ile üst düzey yöneticilerin katıldığı Eğitim Çalıştayı ile depremin olumsuz yönde etkilenen öğrencilerin ve eğitimdeki zorlukların telafisi için var olan sorunlara çözüm yolları aradı.

               CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Eğitim Çalıştayının Kahramanmaraş’ta yapılmasının anlam ve önemine değinerek, merkez üssü Kahramanmaraş olan Asrın Felaketinde eğitim büyük bir darbe almıştı. Tüm olumsuzlukları ele aldık” dedi.

               Öztunç, Eğitim Çalıştayı ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmelerde şu ifadelere yer verdi:

               “Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Suat Özçağdaş ve Hatay milletvekilimiz Nermin Yıldırım Kara’yı Kahramanmaraş’ta misafir ettik. Önemli, anlamlı ve yerinde bulduğumuz Eğitim Çalıştayımız ile eğitim sorununu masaya yatırarak çözüm yolları üzerinde çalışma sergiledik. Depremin üssü Kahramanmaraş’ın deprem sonrası öğrencilerimiz büyük bir acı ve travma yaşadılar. Çoğu bunu atlatamadı. Bu buluşma ile sorunlara çözüm bulmayı hedefliyoruz.”

               Büyük Buluşmaya yer alan Elbistan Belediye Başkanı Av. Erkan Gürbüz ve Ekinözü Belediye Başkanı Harun Vicdan’da, yaptıkları değerlendirmelerde, “Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Suat Özçağdaş ve Hatay milletvekilimiz Nermin Yıldırım Kara’yı Kahramanmaraş’ta misafir ettik.

              Genel Başkan Yardımcımız Sayın Suat Özçağdaş,  Milletvekilimiz Sayın Ali Öztunç, İl Başkanımız Sayın Ünal Ateş, İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız ve eğitim emekçileriyle birlikte eğitim çalıştayımızı gerçekleştirdik. Yerinde ve amacına ulaşan bir çalıştay gerçekleştirdik” ifadelerini kullandılar.<




Kaynak: HASANAKİ




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI