|
Tweet |
Erkan Başkan İlçe Protokolü ve STK Temsilcileri ile Bir Araya Geldi
Elbistan Belediyesi’nden İftar Güzelliği
Elbistan Belediyesi her yıl Ramazan Ayında organize ettiği “İftar Birlikteliği” buluşmalarına bir yenisini daha ekledi. Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, birliktelikle ilgili olarak, “Paylaşma, birlik ve beraberlik ruhunu yaşadık” dedi.

Elbistan Belediyesi Pınarbaşı Mükrime Hatun Sosyal Tesislerinde gerçekleşen geleneksel Ramazan İftar Buluşmalarına Belediye Başkanı Erkan Gürbüz ev sahipliği yaptı. İftar Birlikteliğine; Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı Aytaç Şener, Cumhuriyet Savcısı Resul Ulusoy ve Elbistan’da faaileyetlerini sürdüren Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri katıldı.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen iftar birlikteliğinde, birlik ve beraberliğin ruhu yaşandı. Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, program ile ilgili olarak yaptığı genel değerlendirmelerde, “Belediyemiz tarafından düzenlenen iftar programında; Elbistan Cumhuriyet Başsavcımız Aytaç Şener, Cumhuriyet Savcımız Resul Ulusoy ve kıymetli Sivil Toplum Kuruluşlarımızın değerli temsilcileriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık.

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma ruhunu aynı sofrada hissettiğimiz bu güzel buluşmada, şehrimizin geleceğine dair samimi sohbetler gerçekleştirdik.
Nazik katılımlarıyla iftar soframızı onurlandıran tüm misafirlerimize gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” şeklinde konuştu.
