Bugun...



Elbistan Ortaokulu ABB’ye Misafir Oldu

Kerim Yılmaz Başkent Ankara Ziyaretine Ev Sahipliği Yaptı

facebook-paylas
Tarih: 25-05-2024 01:56

Elbistan Ortaokulu ABB’ye Misafir Oldu

Elbistan Ortaokulu ABB’ye Misafir Oldu

               Elbistan Ortaokulu’nun Başkent Ankara Gezisi, renkli görüntüler ve şölen havasında geçti. Öğrencilerin konaklamasını ise Ankara Büyük Şehir Belediyesi üstlendi. Kerim Yılmaz kafileye ev sahipliği yaptı.

               Elbistan Ortaokulu, Başkent Ankara’ya adeta çıkarma yaptı. Öğrenciler, Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’in ardından İlk Türkiye Millet Meclisi ve Müze Gezisini gerçekleştirdi.

               Renkli görüntülerin sergilendiği Elbistan Ortaokulu gezi ve ziyaretlerinin ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi Metropol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Elbistanlı Hemşerimiz Kerim Yılmaz, hemşerilerine ev sahipliği yaparak, heyete Ankara BB Tesislerinde misafir etti ve ağırladı.

               Elbistan Ortaokulu Öğrencilerinin Ankara Büyükşehir Belediyesi Metropol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Yılmaz, Elbistan Ortaokulu Öğrencilerini ve idari kadro heyetini karşılamaktan ve Tesislerde misafir etmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Elbistan Pınarbaşı Ortaokulu öğrencilerimizin Anıtkabir, İlk Meclis ve müze gezisinde, ABB tesislerimizde misafir ettik. Çocuklarımızdan birinin Kışlalı olması hoş bir tesadüf ve günün sürprizi oldu” şeklinde konuştu.




Kaynak: HASANAKİ




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI