Bugun...



Enerji İşçilerinden Halay Şov!

Elbistan TEAŞ Enerji İşçileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 1. Geleneksel Pilav Günü organizesi ile başarılı ve anlamlı bir organizeye imza attı. Elbistan Pınarbaşı Mesire alanında gerçekleşen etkinlikte dayanışma, birlik ve paylaşım adına örnek görüntüler sergilenirken, işçilerin pilav dağıtımı sonrası sergiledikleri halay şov görülmeye değerdi

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 19:50

Enerji İşçilerinden Halay Şov!

Elbistan TEAŞ Enerji İşçileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 1. Geleneksel Pilav Günü organizesi ile başarılı ve anlamlı bir organizeye imza attı. Elbistan Pınarbaşı Mesire alanında gerçekleşen etkinlikte dayanışma, birlik ve paylaşım adına örnek görüntüler sergilenirken, işçilerin pilav dağıtımı sonrası sergiledikleri halay şov görülmeye değerdi.

            Yaklaşık 200 üyesi bulunan Afşin-Elbistan A ve B Termik Santrallerinde görev yapan Elbistan Enerji İşçileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Doğan, 1998 yılında kurulan derneklerinin geçen süre içinde başarılara ve önemli hizmetlere imza attıklarını ifade ederek yapılan çalışmalar hakkında üyelere ve kamuoyuna bilgiler aktardı.

            Enerji İşçileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Doğan açıklamalarında şunları söyledi:

            “1998 yılında değerli büyüklerimizin katkıları ile derneğimizi kurduk. Enerji işçileri olarak birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma adına önemli gelişmelere hep birlikte imza attık. İş dünyasının stresini atmak için her yıl geleneksel olarak organize edeceğimiz geleneksel pilav gününün ilkini geniş bir katılımla gerçekleştirmiş olmanın mutluluğu içindeyiz. Bundan sonra her yıl mayıs ayının 3. haftası bu etkinliğimizi sürdürmeyi hedefliyoruz. Emek, destek ve katkılarından dolayı tüm üyelerimize ve işçi kardeşlerimize teşekkür ediyor, şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz adına şükranlarımı sunuyorum.”

            Başkan Doğan açıklamalarının devamında ise asıl ve en önemli amaçlarının ihtiyaç sahibi, aile, öğrenci ve insanlara karınca kararında ekonomik katkı sağlamak olduğuna değinerek, “Asıl ve asil amaçlarımızdan biri çalışan işçiler olarak Elbistan ve bölgesindeki yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi insanlarımıza elimizden geldiği kadar yardımcı oluyoruz. 200’ye yakın üyemiz ile zor, meşakkatli ama manevi değeri olan bir görev içindeyiz. Zoru başarmanın manevi hazzı içindeyiz. Katkılarını esirgemeyen tüm işçi kardeşlerimize teşekkür ediyorum”  ifadelerine yer verdi.

            Yapılan konuşmanın ve pilav dağıtımın ardından Pınarbaşı Mesire Alanında halay çekerek büyük bir coşku yaşayan Enerji İşçileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri çalışma ortamının zorluklarını unutup stres atarak adeta halay şov ile kendilerinden geçtiler. Saat 12.00 başlayan geniş katılımlı etkinlik saat 15.00’te sona erdi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI