Bugun...



AK Zirvede AK Buluşma

AK Parti Elbistan İlçe Yönetim Kurulu, Kadın Kolları Yönetim Kurulu, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis Üyeleri

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:17

AK Zirvede AK Buluşma

AK Parti Elbistan İlçe Yönetim Kurulu, Kadın Kolları Yönetim Kurulu, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis Üyeleri Yedi Kuyular Kayak Merkezinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un misafiri oldular.

Tanışma ve kaynaşma amaçlı ziyarette AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Dilek Çevik, Gençlik Kolları Başkanı Recep Firik yer aldı.


AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur, Yedi Kuyular Kayak Merkezinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç ile yapılan görüşme ve ziyaret hakkında şunları söyledi:

“AK Parti Elbistan İlçe Yönetim Kurulu, Kadın Kolları Yönetim Kurulu, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis Üyelerimizle Yedi Kuyular Kayak Merkezinde Güzel Bir Tanışma Programı Gerçekleştirdik. Bu güzel programda emeği geçen, bizi karşılayıp en güzel şekilde misafir eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç Bey’e, çok teşekkür ederiz.”

Güzel ve karlı kaplı ortamda gerçekleşen buluşmada AK Parti Elbistan heyeti, Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç ile sıcak ve samimi sohbetlerde bulunarak, günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI