Bugun...



“Ortak İrade Ortaya Kondu”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaçar’dan MHP Meclis Üyelerine Övgü

facebook-paylas
Tarih: 23-11-2018 00:43

“Ortak İrade Ortaya Kondu”

Elbistan Belediye Başkan Vekili Seçimlerine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar’dan MHP Elbistan Belediye Meclis Üyelerine övgü ve takdir yağdı. Kaçar, yaptığı değerlendirmelerde, “Ortak irade ortaya kondu” dedi.

                Elbistan Belediye Başkanlığı seçimleri için Elbistan’a gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar, Elbistan Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde ev sahibi olarak Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş ile birlikte Elbistan caddelerinde incelemelerde bulundu, Başkan Vekli Tıraş’tan Elbistan hakkında ayrıntılı ve kapsamlı bilgiler aldı.

                AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar, Elbistan ziyareti, gezisi ve bilgilendirme turunun ardından, Elbistan Belediye Meclisinde, Elbistan Belediye Başkanlığı seçimlerini yakından izledi.

                Kaçar, gezi, inceleme ve bilgilendirmelerin ardından 18 AK Parti, 12 MHP Belediye Meclis Üyesinin, tek ortak aday olarak girdiği seçimler sonrasında firesiz 30 oyla, oy birliği ile Ahmet Tıraş’ın Elbistan Belediye Başkan Vekili seçilmesini ve MHP Meclis Üyelerinin desteklerini takdirle karşılayarak ve şu değerlendirmelerde bulunarak, Elbistan Belediye Başkan Vekilliği seçimleri için AK Parti ve MHP Grubu’nun ortaya koyduğu ortak iradenin Elbistan için önemine değindi.

Yeni sürecin Elbistan’a hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Genel Başkan Yardımcısı Kaçar, şöyle konuştu:

“AHMET TIRAL ELBİSTAN’DA YAŞAYAN HERKESİN BELEDİYE BAŞLANIDIR”

“Ahmet kardeşimiz, Elbistan halkının iradesinin tamamını yansıtan meclisin ortak oyu ile belediye başkanlığına seçildi. Bu saatten itibaren Elbistan’da yaşayan herkesin belediye başkanıdır. Yükümlülükleri ve sorumlulukları var. Kendisine hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bu sürecin bu şekilde tamamlanmasında önemli katkı sunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanı nezdinde tüm üyelerine çok teşekkür ediyorum.

“BURADA ORTAK İRADE ORTAYA KONDU”

Burada ortak irade ortaya kondu. Nasıl ki ülke yönetimi ile ilgili mesele Türkiye olunca, mesele milletin birliği ve beraberliği olunca siyasal önceliklerimizi bir tarafa bırakıp onları bir teferruat olarak görüp biz asıl merkezde birleşiyorsak Allah’a hamdolsun. Bu ittifakın yerelde de hepimizin öncelikleri ve değişik değerlendirmeleri olabilir; Elbistan’ın sorunları ile ilgili olarak konuştuğumuz zaman farklı öncelik listesi ortaya çıkarabiliriz ama mesele Elbistan’ın birliği, bütünlüğü, hizmeti, daha hızlı yol alması, gelecek tasavvuru olduğu zaman birlikte hareket edilebildiğini de göstermesi açısından çok önemli bir örnek oldu.

“YENİ SÜREÇ ELBİSTAN’A HAYIRLI OLSUN”

Ben MHP Grubuna, AK parti Grubuna ve bu sürece katkı veren tüm belediye meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Hayatımda ilk defa Elbistan’a geldim. Elbistan, gelecekle ilgili çok önemli potansiyelleri barından bir şehrimiz. Bizim artık Elbistan’da gerginliklerin olduğu siyasal ortamları bir an önce geride bırakarak gelecekle ilgili neler yapabiliriz noktasında çok hızlı koşmamız gereken bir yer. Bu da çok iyi bir başlangıç oldu. Yeni sürecimiz Elbistan’ımıza hayırlar getirsin.”

 




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI