Bugun...



Başkan Küçük’ten Anlamlı Buluşma

Belediye Başkanı Av. Durmuş Küçük Şehit Aileleri ve Gaziler ile İftarda Bir Araya Geldi

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:20

Başkan Küçük’ten Anlamlı Buluşma

Elbistan Belediye Başkanı Av. Durmuş Küçük, Şehit Aileleri ve Gazileri, Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesislerinde kurulan iftar sofralarında ağırladı. Yoğun katılımın gerçekleştiği geleneksel buluşmada sıcak ve samimi görüntüler yansırken, Başkan Küçük, şehit aileleri ve gazi çocuklarına çeşitli hediyeler armağan etti.

Elbistan Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesisleri sıra dışı ve anlamlı bir geleneğe ev sahipliği yaptı. Elbistan Belediye Başkanı Av. Durmuş Küçük tarafından başlatılan ve geleneksel hale getirilen organizede, Elbistan Şehit Aileleri ve Gaziler anlamlına yakışan güzel değerler içinde iftar sofralarında ağırlandı.

Yoğun katılımın gerçekleştiği geleneksel iftar buluşmasına Elbistan Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Turgut Şakalar ile şehit aileleri, gaziler, aileleri ve çocukları katıldı. Günün anlamına yakışan değerlerde yaşanan birliktelikte şehit ailelerine gazilere yönelik ahde vefa bir kez daha sergilendi.

Elbistan Belediye Başkanı Av. Durmuş Küçük anlamlı organize hakkında yaptığı değerlendirmelerde, geleneksel hale gelen iftar buluşmasının hayırlara ve güzellilere vesile olmasını dilerken, şehit aileleri ve gaziler ile çocuklarının kendilerine bırakılan kutsal emanetler olduğunu dile getirdi. Şükran ve minnet duygularını bir kez daha sergiledi.

Elbistan Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Turgut Şakalar, anlamlı davet ve geleneksel buluşma hakkında Belediye Başkanı Av. Durmuş Küçük’e şahsı, dernek üyeleri ve tüm şehit aileleri ile gaziler adına içtenlikle teşekkür etti.

Sıcak ve samimi duyguların yaşandığı iftar buluşmasının sonunda ise Başkan Küçük, tüm şehit aileleri ve gazi çocuklarına günün anısına çeşitli hediyeler armağan ederek, minik yürekleri adeta fethetti.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI