Bugun...



Milli Sporculuktan İş Dünyasına

TAV Seçil ve Çetinkaya Turizm Milli Eğitimin Değerlerini Taşıyor

facebook-paylas
Tarih: 22-10-2020 21:14

Milli Sporculuktan İş Dünyasına

Milli Güreşçi Şahin Zade’nin milli sporculuktan iş dünyasına uzanan yolda önlenemez başarı yükselişi takdirlerle karşılanıyor. Milli Sporcu Zade, ailesi ile birlikte yerleştiği memleketi Elbistan’da kurduğu TAV Seçil ve Çetinkaya Turizm Şirketi ile Milli Eğitim Dünyasına hizmet sunuyor.

                Milli Sporcu ve İş Adamı Şahin Zade, 5 yıldır Elbistan ve bölgesinde okul servisi ve iş dünyası taşımacılığı gibi zorlu bir hizmeti başarıyla sunuyor. Kurduğu hizmet aracı filosu ile Elbistan, Afşin, Göksun ve A ve B Termik Santralleri ile bölge milli eğitiminde ulaşım ve taşıma hizmetlerini yerine getirmenin gururunu yaşıyor.

                Bilgi, birikim ve tecrübesini memleketi Elbistan’da sunmanın kendisi için büyük bir mutluluk ve onur olduğunu ifade eden TAV Seçil ve Çetinkaya Turizm İşletme Sorumlusu Şahin Zade, elde edilen başarı ve sunulan hizmetler hakkında yaptığı değerlendirmelerde şu ifadelere yer verdi:

                “Bilgi, birikim ve tecrübelerimi memleketim Elbistan’da hemşerilerime hizmet olarak sunmak istedim. 5 yıllık süre içinde elde edilen başarılı hizmetlerimize layık olmaya çalıştık ve çalışıyoruz. 5 yıldır Elbistan, Afşin, Göksun’da araç filomuz ile güven veren hizmetlere devam ediyoruz.

                Özellikle okul servis taşımacılığında öğrencilerimize rahat, güvenli ve huzurlu bir ulaşım sağlamayı hedefledik. Ve bunu başardığımıza inanıyorum. Elbistan ve bölgesinde bize duyulan güven bizleri daha da başarılı olmaya adapte ediyor.

                Modern, eksiksiz ve sağlıklı araç filomuz ile eğitime katkı sağlamış olmak bizleri mutlu ediyor. Bize duyulan güveni hiç boşa çıkarmadık ve çıkarmayacağız. Yeni dönemde tüm halkımıza, milli eğitim camiamıza, iş dünyamıza ve yarının güvencesi öğrencilerimize başarılar, sağlıklar ve huzur dolu yaşamlar diliyorum.”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI