Bugun...



Güle Güle Güzel İnsan

Elbistan’da İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak 8 yıllık aktif ve başarılı bir hizmet

facebook-paylas
Tarih: 24-05-2022 00:34

Güle Güle Güzel İnsan

Elbistan’da İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak 8 yıllık aktif ve başarılı bir hizmet dönemine imza atan Kürşat Bayazıt, mesai arkadaşları, okul müdürleri ve öğretmenleri tarafından anlamlı organizeler ile uğurlandı.

Vedalaşma programının ilkinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda, şube müdürleri, okul ve kurum müdürleri ile kurum personeli ile bir araya gelen Kürşat Bayazıt, hakkını helal ederek, kendisi de helallik istedi.

Milli Eğitim Şube Müdürleri, tüm ilçe milli eğitim camiası adına, Kürşat Bayazıt'a 8 yıldır eğitim alanında, hem fiziki eğitim ortamları açısından hem de akademik başarı açısından yaptığı önemli katkıları, başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür edilerek, kendisine unutmamak ve unutulmamak dileğiyle plaket takdim edildi.

Kürşat Bayazıt ise kendisine gösterilen yakın, sıcak ve samimi ilgiye teşekkür ederek, “8 yıldır büyük bir şevk ve onurla çalıştığım, Elbistan İlçe Milli Müdürlüğü ailesinden ayrılık vakti geldi. Bu süreçte büyük özveri ile beraber yol yürüdüğümüz Şube Müdürlerime, Okul Müdürlerime, Müdür Yardımcılarıma, Öğretmenlerime, Okullarımızdaki memur ve tüm personelime ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Veda programlarının devamında ise kurum yetkilileri, okul idarecileri ve öğretmenler Bayazıt onuruna özel bir veda yemeği ve daveti organize ettiler.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI