Bugun...



“Dava Arkadaşlarıma Şükranlarımı Sunuyorum”

Olağan Kongrede Genel Merkez Kararıyla Aday Olmayacağını Açıklayan Başkan Kılıç

facebook-paylas
Tarih: 18-08-2020 22:27

“Dava Arkadaşlarıma Şükranlarımı Sunuyorum”

29 Ağustos 2020 tarihinde yapılacak olan MHP Elbistan İlçe Başkanlığı Olağan Kongresinde MHP Genel Merkezinin kararı ile aday olmayacağını ifade eden Başkan Ramazan Kılıç, ayrılış konuşmasında, “Dava arkadaşlarımın, aynı gayret ve azim içinde olacağına inanıyorum” dedi.

                Sosyal Medya hesabından ayrılık ve teşekkür mesajı yayınlayan MHP Elbistan İlçe Başkanı Ramazan Kılıç, duygu ve düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

                “Türk İslam davasına ve Türk Milliyetçiliği ülküsüne gönül vermiş olan değerli dava arkadaşlarım; çok kıymetli Elbistanlı hemşerilerim.

4 Ekim 2018 tarihi itibariyle, Cenab-ı Allah'a şükürler olsun ki, diz kırıp baş eğmeden sürdürmekte olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Elbistan İlçe Başkanı olarak, görev yaptığım süre zarfında, geçirmiş olduğumuz siyaset ve Demokrasi sınavlarında Milliyetçi Hareket Partimiz adına seçim sathında şahsımla birlikte samimiyetle mücadele eden tüm dava ve çalışma arkadaşlarıma minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Yüce Allah her birinden ayrı ayrı razı olsun.

Bizler Türk Milliyetçisi ve Ülkücüler olarak, maziden aldığımız şuur ve inançla, bizden sonra da atiye gidecek olan bu kutlu yolda, Bilge liderimiz ve Türk dünyasının umudu, Genel Başkanımız Sn. Devlet BAHÇELİ Bey'in her nefes izinde ve emrinde, Milliyetçi Hareket Partimizin güçlü yarınlarında, 2023 "Lider ülke Türkiye" yolunda ki hedeflerini, daha yükseklere taşımak adına, aynı azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Bu duygu ve düşüncelerle bizden sonra ki görev alacak olan muhterem dava arkadaşlarımın da, aynı gayret ve azim içinde olacağına inanmaktayım.

Bu vesileyle; 29 Ağustos 2020 tarihinde yapılacak olan, MHP Elbistan İlçe Başkanlığı Olağan Kongresinde, Genel Merkezimizin kararı üzerine aday olmayacağımı beyan ediyorum. Liderimize sadakatim kıyamete kadar onur nişanemizdir. Kamuoyuna saygılarımla.”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI