Bugun...



Her Mevsimin Mekânı: SAYİT A TERAS

Konaklama ve Dinlencede Elbistan’ın Gözbebeği Sezon Hazır

facebook-paylas
Tarih: 14-06-2024 02:22

Her Mevsimin Mekânı: SAYİT A TERAS

Her Mevsimin Mekânı: SAYİT A TERAS

               Elbistan ve bölgesinin konaklama ve dinlencede tek mekânı olan SAYİT A TERAS yeni döneme hazır. Kaynarca Gölü karşısında yer alan seyirlik tesisler her zaman olduğu gibi eşsiz ağırlama seçenekleri ile yaza “Merhaba” dedi.

Elbistan’ın, sahip olduğu manzarası ile en gözde mekânı konumunda bulunan Sayit A Teras yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte yeni bir sezona hazır olarak misafirlerini bekliyor. Tüm zamanlarda ve 4 mevsim kaliteli ve hijyenik ortamıyla müşterilerini ağırlamaya devam ediyor.

Sayit A Teras, zengin menüsünün yanı sıra kaliteli hizmetiyle müşterilerin oldukça keyif aldığı doğal atmosferde memnuniyet vermeye ve lezzet tutkunlarının vazgeçilmez adresi olarak haklı bir gurur yaşıyor ve bu gururu müşterileri ile paylaşıyor.

Elbistan ve bölgesinde yöresel lezzet tutkunlarının vazgeçilmez adresi olan Sayit A Teras, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte tüm hazırlıklarını tamamlayarak değerli müşterini yeni çevre ve mekân düzelmeleri ile ağırlamaya başladı.

Ürün ve servis kalitesinde müşterilerin memnun olması için her ayrıntı düşünülen ve hizmete açıldığı ilk günden bu güne kadar geçen süre içerisinde birçok müşterinin müdavimi olduğu eşsiz lezzetleriyle büyük beğeni uyandıran Sayit A Teras, sade dizaynı, ferah manzarasıyla ve muhteşem lezzetleriyle bu yaz da yeni müşterilerini bekliyor.

Serpme kahvaltı, semaver çay ve yöresel lezzetleriyle herkese hitap eden Sayit A Teras, otopark sorunu bulunmayan mekânda güzel anıları eşsiz lezzetlerle birleştirmek isteyenler için doğru adres olarak müşterilerini bekliyor.

Güler yüzlü ekibinin prensipli hizmet anlayışıyla şık, temiz ve ferah mekânda uygun fiyatlarla tadına doyulmaz lezzetler eşliğinde unutulmaz ziyafetler yaşamak isteyenlerin vazgeçilmez adresi olan Sayit A Teras bu gurura layık olmayı sürdürüyor.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI